SELECT LANGUAGE YOU WOULD TO READ
OKUMAK İSTEDİĞİNİZ DİLİ SEÇİNİZ
Bugün

Ali Özgentürk’ün 50. Sanat Yılı Adana’da Kutlandı

21 Mayıs 2017 - 14:20

Sanata Adanan Bir Ömür…
Ali Özgentürk’ün 50. Sanat Yılı Adana’da Kutlandı
Türk Sinemasının Yıldızları Ali Özgentürk İçin Bir Araya Geldi. Ünlü Yönetmenin 50. Sanat Yılı Sinemanın Ünlü Yüzleri İle Kutlandı
Dünyaca ünlü Yönetmen ve Senarist Ali Özgentürk'ün 50. sanat yılı Seyhan Belediyesi ev sahipliğinde Adana’da kutlandı. Gecenin sonunda Özgentürk’ün senaristliğini yaptığı “Selvi Boylum Al Yazmalım” filminin Cahit Berkay imzalı unutulmaz müziği eşliğinde Ali Özgentürk ve Türkan Şoray dans etti.

Sanata Adanan Bir Ömür… Ali Özgentürk’ün 50. Sanat Yılı Adana’da Kutlandı Türk Sinemasının Yıldızları Ali Özgentürk İçin Bir Araya Geldi. Ünlü Yönetmenin 50. Sanat Yılı Sinemanın Ünlü Yüzleri İle Kutlandı Dünyaca ünlü Yönetmen ve Senarist Ali Özgentürkün 50. sanat yılı Seyhan Belediyesi ev sahipliğinde Adana’da kutlandı. Gecenin sonunda Özgentürk’ün senaristliğini yaptığı “Selvi Boylum Al Yazmalım” filminin Cahit Berkay imzalı unutulmaz müziği eşliğinde Ali Özgentürk ve Türkan Şoray dans etti. Seyhan Belediyesinin 2. Sanat Günleri etkinlikleri kapsamında, Yaşar Kültür Merkezinde Adanalı dünyaca ünlü Yönetmen ve Senarist Ali Özgentürk’ün 50. sanat yılı beyaz perdenin ünlü yüzleri ile kutlandı. Gecenin sunuculuğunu Gülsen Tuncer yaparken geceye sinema sanatçıları Türkan Şoray, Halil Ergün, Ayşe Kökçü, Gökhan Mete, Cengiz Sezici, Suna Selen, Rıza Akın, Elif İnci, Yönetmen Engin Ayça, Gazeteci Sedat Ergin, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, ve çok sayıda davetli katıldı.