
AKP Şile’ye Çıkarma Yaptı
Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İl Başkanı Aziz Babuşçu, İl yönetimi, 39 İlçe başkanı ve 26 belediye başkanı Şile İlçe başkanlığının girişimleriyle ilk kez Şile’de iki gün boyunca kampa girdi.
| DİĞER HABERLER |
| Etiketler : |
Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Öncülüğünde AKP Şile’ye çıkarma yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İl Başkanı Aziz Babuşçu, İl yönetimi, 39 İlçe başkanı ve 26 belediye başkanı Şile İlçe başkanlığının girişimleriyle ilk kez Şile’de iki gün boyunca kampa girdi.
Kültür Evine Coşkulu Açılış
Şile Kültür Evi’nde düzenlenen “Geleneksel Türk Kitap Sanatları-Bugünün Ustaları' Sergisi”, Başkan Kadir Topbaş, AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu, Kaymakam Şükrü Görücü, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve İlçe Başkanı İlhan Ocaklı tarafından törenle açıldı.
26- Aralık Cuma namazı çıkışı vatandaşların ilgisiyle karşılaşan İ.B.B.B Kadir Topbaş, İl Başkanı Aziz Babuşçu ve yanlarındaki kalabalık grupla beraber yürüyerek İlçe başkanlığına gittiler. Belediye Başkanı Can Tabakoğlu ve İlçe Başkanı İlhan Ocaklı tarafından kendilerine motifli birer Şilebezi tabloları hediye edildi.
Aziz Babuşçu, gördüğü coşku karşısında duygulandığını, halkın bu sevgisi olduğu sürece çok daha güzel işlerin altına parti olarak imza atacaklarını ifade etti.

Açılışta konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, serginin geçmişte yapılan yazma eserlerden ve kitaplardan oluştuğunu belirterek, “O kitaplar yapılırken, sadece kitap, yazı şeklinde değil, tekzibi, süslemesi, hat sanatına kadar, cildine kadar her şeye özenilmiş. Yani ne biliyor musunuz? Ecdat yaparken adam gibi yapmış. Ruhunu aksettirmiş işine. Onun için her iş, her kitap bile eser olarak ortaya çıkmış.
İstanbul’un Avrupa 2010 Kültür başkenti olduğunu hatırlatan Topbaş, şehrin bu süreçte yatırımlara ve hizmetlere doymadığını, Şile’ye de gereken yatırımların yapıldığını ifade ederek, “İstanbul gibi Şile’ye de yatırımlar yapılmaya devam edecek. ''Sizler bizim bu hizmetlerimizi takdir ettiniz, devam dediniz. Bizde devam ederek hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.
Roman Açılımı İstiyoruz
Açılışın ardından belediyeye yürüyen heyet, vatandaşlara veda ederlerken Ağva’lı bir vatandaş “ Bizi kahvelere almıyorlar, siz çingenesiniz deyip, bizi dışlıyorlar. Hükümet açılım diyor, bizde Roman açılımı istiyoruz” dedi. Topbaş Ağva’ya önümüzdeki günlerde geleceğini, onlarla da ilgileneceğini ifade etti.
Türk kitap sanatları bu sergide
Törende konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu da görevlerinin halkın desteğini ve takdirini çok daha büyük hizmetlerle ödüllendirmek olduğunu belirterek, bu anlayışla Şile’de olduklarını, hizmetlerin devamını bugünkü beraberlikle teyit ettiklerini söyledi. Babuşçu, “Bu serginin, bundan sonraki diğer hizmetlere de öncülük etmesi dileğinde bulunuyorum ve hayırlı olsun diyorum” dedi.


Yeni sitemizi beğendiniz mi?