Site Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altun memleketi Kars’ın Kağızman ilçesinde iki gün boyunca iftar yemeği verdi.
Kağızman’da kurulan iftar çadırında iki gün boyunca yüzlerce kişiye iftar yemeği veren Mustafa Altun’un Kağızman’da hemen hemen her etkinliğe destek vermesi dikkat çekti. Kağızman Sporun resmi sponsoru olan Altun, yoğun işlerinden dolayı yemeğe katılamazken, yemeğe katılan Abisi Ali Altun ve aile fertleri, “ Mustafa Altun’la gurur duyuyoruz. Kendisi tam bir Kağızman sevdalısı. Yoğun işlerinden dolayı iftar yemeğine katılamadı" diye konuştular.
Kağızman iftar çadırı işadamlarının destekleriyle ayakta duruyor. Sedat Toper tarafından organize edilen iftar çadırına bu yılda ilgi çok büyük.
Tolga Yüce - Kars
Güncel
Yayınlanma: 07 Ağustos 2011 - 00:51
Mustafa Altun Memleketini Ramazanda Unutmadı
Site Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altun memleketi Karsın Kağızman ilçesinde iki gün boyunca iftar yemeği verdi.
Güncel
07 Ağustos 2011 - 00:51
İlginizi Çekebilir






















