Bakırköy'de, 6 Mayıs tarihinde, polis kılığına giren 5 kişi, Türkmen uyruklu bir kadını evine kadar takip etti. Polis kılığına giren şüpheliler, evine girdikleri kadının bin 200 lira para, 4 dizüstü bilgisayar ve 2 cep telefonunu alarak kayıplara karıştı. İki gün sonra Bahçelievler'de ortaya çıkan şüpheliler, aynı yöntemi kullanarak Türkmen uyruklu bir kadının 3 bin dolarını gasp etti.
Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, bu kez şüpheliler, 22 Mayıs'ta Gürcistan uyruklu 42 yaşındaki M.İ'yi takibe aldı. Zanlılar, evine girdikleri kadının 270 lira parasını ve dizüstünü bilgisayarını aldı. Şüphelilerden ikisi M.İ.'ye tecavüz ederek kaçtı.
CEP TELEFONLARININ İZİN SÜRDÜ
Olayların ardından harekete geçen İstanbul Emniyeti Asayiş Şubesi ekipleri, gasp edilen cep telefonlarının izini sürdü. Telefonların satıldığı dükkanları bulan ekipler,tanıkların ifadesinden ve kamera görüntülerinden yola çıkarak şüphelilerin kimliklerini tespit etti. İki ay süren teknik ve fiziki takibin ardından önceki gün Bahçelievler, Şişli ve Pendik'teki zanlılara ait evlere eş zamanlı operasyon düzenlendi.
SAHTE KOMİSER KİMLİĞİ ELE GEÇİRİLDİ
Operasyonda Mesut Sönger, Veysel Koyun, Onur Taba, Özgür Göçmek ile Türkmenistan uyruklu Mansur Bekmetov yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramalarda telsiz sesi kayıtlı bir adet cep telefonu, bir adet ruhsatsız tabanca ve bir adet de sahte komiser kimliği ele geçirildi.
Asayiş Şubesine getirilen zanlılardan Onur Taba ve Mesut Sönger Gürcistan uyruklu M.İ.'ye tecavüz ettikleri iddiasıyla mağdur kadın tarafından teşhis edildi.
Zanlıların çeşitli suçlardan poliste kayıtlarının bulunduğu öğrenilirken, emniyette işlemleri tamamlanan zanlılar, Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.
Güncel
Yayınlanma: 07 Ekim 2011 - 22:16
Polis Kılığında Tecavüz
İstanbul Bakırköy ve Bahçelievler'de polis kılığına girerek yabancı uyruklu kadınları gasp ettikleri ve bir kadına da tecavüz ettikleri iddia edilen 5 kişi, yakalanarak gözaltına alındı.
Güncel
07 Ekim 2011 - 22:16
İlginizi Çekebilir






















