Ara
Bulgaristan Milli Günü Kutlandı
Bookmark and Share Yazdır Arkadaşına Gönder
Ekleme Tarihi :04.03.2010
Toplam 33618 Kez Okunmuştur.
Bulgaristan milli günü nedeniyle Bulgaristan'ın İstanbul Başkonsolosu Evgeni Genev tarafından bir resepsiyon verildi.

Ahmet Kaplan - Nahide Deniz (Türkiye Haber Ajansı)

3 Mart Bulgaristan milli günü kutlandı. Bulgaristan’ın özgürlüğünün 131. yılı kutlamaları nedeniyle Bulgaristan Cumhuriyeti’nin İstanbul Başkonsolosu Evgeni Genev tarafından İstanbul, Gayrettepe’de bulunan Dedeman Hotels & Resorts International’da bir resepsiyon verildi.

RESEPSİYONDAN FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Bulgaristan, 3 Mart 1878 tarihinde Osmanlı İmparatorluğu’nun egemenliği altında dış işlerde bağımlı, iç işlerinde serbest oldu. Bu nedenle 3 Mart Bağımsızlık Günü olarak kutlanıyor.

İstanbul’da düzenlenen resepsiyona, Bulgaristan Cumhuriyeti Başkonsolos Yardımcısı Kosta Koev, Özel Büyükelçi Ivan Petkov,  Bulgaristan Konsolosluk görevlileri, Bulgaristan Askeri Erkanından bir heyet,  Eski Ulaştırma Bakanı Necdet Menzir, Romanya Konsolosluğu Genel Direktörü Simona Boşcaneanu, Özbekistan İstanbul Başkonsolosu Abror A. Gulyamov, Özbekistan İstanbul Başkonsolos Yardımcısı Andijon B. Tilabov, Azerbaycan Başkonsolosu, çeşitli ülkelerin konsolosları, iş adamları, siyasetçiler, gazeteciler, Bulgaristan'dan göç eden Türkler ve Türkiye’de yaşayan Bulgaristanlılar katıldı.

Ankara’da da kutlandı

Bu arada; Bulgaristan milli günü, Ankara’da da kutlandı. Bulgaristan Büyükelçiliği rezidansında düzenlenen kokteyle, Devlet Bakanı ve Baş müzakereci Egemen Bağış, Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, bazı milletvekillerinin yanı sıra birçok yerli ve yabancı üst düzey konuk katıldı.
 

Bu Haberi Beğendiniz mi? 0     0

Sayfamızda yer alan okur yorumları, kullanıcılarımızın kendi görüşleridir. Okur yorumlarından turkiyehaberajansi.com sorumlu tutulamaz.

Yorum Yaz

» İlgili Başlıklar
Dil Degistir[Languages]
Dil çevirilerini Google Chrome ve Mozilla Firefox tarayıcılarında sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.
D Vitaminine Hasret Kalacağımız Günler Geldi…
A’dan Z’ye D Vitaminini ve eksikliğinin neden olabileceği sağlık problemlerini Hisar Intercontinental Hospital Fizik Tedavi ve Rehabi
Hem Tango Hem Pop
Erdener Koyutürk ile bir söyleşi! İşte Editörümüz Sengul Sonmez'in muhteşem söyleşisi...
Diğer Röportajlar
Tüm Galeriler


Abdulgani SARI
Ahmet KAPLAN
Bihter CAN
Cansen ERDOĞAN
Cemil ALTINAY
Dr. Muhammet ALİYEV
Dr. Nazile ABBASLI
Dursun BORAN
Duygu LADİKLİ
Ersal ÖZKAN
Hasan Uğur EPİRDEN
Hilmi Erkin SEVİN
M. Nuri KAYNAR
Melahat İBRAHİMGIZI
Misafir KALEM
Nigar ALMANQIZI
Yalçın KAMACIOĞLU
Yasemin ERYILDIZ
Yaşar KABA

İstanbuldaki-Erzurum

SAG TARAF 1 istanbul_sehirrehberi

SAĞ TARAF 2 Hava_Durumu

SAĞ TARAF 3 istanbul YOL ve TRAFIK

Hayatınızdan Memnun musunuz?
 
TNA
Ana Sayfa |  Arşiv |  Video |  Foto Galeri |  Üye Ol |  KÜNYE |  MİLLETVEKİLLERİMİZ |  BELEDİYELER |  VAKIFLAR |  SENDİKALAR |  SİYASİ PARTİLER |  ÖSYM  |  KURUMLAR |  VALİLİKLER |  TSK |  SU FATURA |  MOT TAŞIT VERGİ |  DEVLET - BAKANLIKLAR |  MESLEK KURULUŞLARI |  DERNEKLER |  KAYMAKAMLIKLAR |  DOĞALGAZ FATURA |  ŞEHİR VE HAYAT DERGİSİ |  YILIN EN İYİLERİ ÖDÜL GECESİ |  İSTANBUL REHBERİ |  REKLAM |  Şans Oyunları |  Hava Durumu |  EM R1 |  Dünya Saati ve Bilgi | 
© 2009 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz