Anasayfa | Medya

Ajans Press'ten Rekor Büyüme!

Ajans Press'ten Rekor Büyüme!

Ajans Press'ten Rekor Büyüme!

59 yıllık tecrübesiyle Medya Takip Sektörünün lider şirketi Ajans Press, alanında birçok yeniliğe ve ilklere imza atarak 2012'ye de hızlı bir giriş yaptı.

  DİĞER HABERLER
Etiketler :

59 yıllık tecrübesiyle Medya Takip Sektörünün lider şirketi Ajans Press, alanında birçok yeniliğe ve ilklere imza atarak 2012’ye de hızlı bir giriş yaptı.

Geçtiğimiz yıl Türkiye genelinde 81 ili kapsayacak şekilde şube ve temsilcilikler açan Ajans Press, Yerel ve Bölgesel medya takip oranını %77,4 artırarak sektöründe bir ilke daha imza attı.

2011’in ikinci yarısından itibaren Türkiye genelinde 81 ili kapsayan temsilcilikler açan Ajans Press, aynı zamanda Ulusal gazete ve dergi takip oranını % 19,3, Ulusal ve Yerel Televizyon takip oranını % 117,3 ve Haber siteleri takibini de % 700 oranında artırmış oldu.

Twitter, Facebook, Friendfeed, Youtube gibi sosyal paylaşım ağlarında çıkan yazı ve görüşleri eşzamanlı takip ederek, Sosyal Medya Takibi’ni hayata geçiren Ajans Press, şirket ve markaların tüketici eğilimlerini takip ederek müşterilerine uygun stratejiler geliştirmelerine katkıda bulunuyor. Bununla birlikte, FIBEP’in Brüksel’de düzenlediği Sosyal Medya Semineri’nde Türkiye’yi Ajans Press temsil etti. Her ülkeden dev medya takip şirketlerinin temsilcilerinin bir araya gelerek gerçekleştirdikleri toplantıda, “Pazarlama İletişimi Komisyonuna” Ajans Press seçildi.

Medya takibinin öncü ve lider şirketi Ajans Press, AMEC (Uluslararası İletişim Ölçme ve Değerlendirme Birliği / The International Association for Measurement and Evaluation of Communication) üyeliğine imza atarak, dünyanın önde gelen medya takibi şirketlerinin arasına girdi.

Ajans Press, hizmet seviyesini genişleterek ve kalitesinden ödün vermeyerek, 5 milyon dolarlık yatırımın ilk dilimi olan 2,3 milyon dolarlık altyapı yatırımını gerçekleştirdi. Altyapısına eklediği yeni veri depolama üniteleri ile kapasitesini 2 PetaByte (PB) gücüne çıkaran Ajans Press kayıt ettiği verileri hiç silmemek üzere depoluyor.

59 yıl önce Türkiye’yi medya takip kavramıyla tanıştıran “Ajans Press Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Özkanyaptığı yazılı basın açıklamasında “2011 yılı içerisinde gerçekleştirdiğimiz 81 il projesinde Ankara’yı İç Anadolu Bölge Müdürlüğü olarak yapılandırdık. Ankara’daki müşterilerimizi hızla artırarak Kamu kurumları ve seçkin firmaları Ajans Press kalitesiyle buluşturmaya devam ediyoruz. 2011 yılında takip ettiğimiz yayınları artırarak sektördeki liderliğimizi bir kez daha kanıtlamış olduk. Bu vesileyle ciroda %59,6 artırma başarısı göstererek, insanlara iş kapısı olabilecek bir yapılanma hedefiyle, geçen yıl % 57,8 oranında gerçekleştirdiğimiz istihdam büyümesini 2012 yılında devam ettirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Henüz Yorum Yapılmamış.

 
Yorum Yaz
Mesajınız

Dil Seçiniz

Dil Degistir[Languages]

Çok Okunan Haberler

  • Bugün
  • Bu Hafta
  • Bu Ay
  1. Öğrencilere Murat Boz Sürprizi!
  2. Mimar Sinan Kent Ormanı Hizmete Açılıyor
  3. Zayıflatan Yemek Kitabı Çıktı!
  4. Dünyanın En Başarılı Genci Siz Misiniz?
  5. Amerikalı Öğrencilerden Ziyaret!
  6. Kipadan Yalıkavaka Süper Hizmet
  7. Beş Kıta 10 Gün Beyoğluna Sığacak
  8. İlk Sonuçlarını Açıkladı!
  9. En Güçlü 16 Kadın Sesi Bir Arada!
  10. Asyanın Güzelliklerini Keşif Kampanyası
  11. 8 Milyon Dolar Yatırım Yaptı
  12. Yılının Son Temsilleri İstanbulda!
  13. Dünyaya Örnek Olan Uygulamaları Seçti
  14. Rizeli Çay Üreticisinin Öfkesi Dinmiyor
  15. Artık İnternetten Alınacak!
  16. Halk Görüşmelerini Açık Alana Taşıdı
  17. Onu Daha Önce Hiç Böyle Görmediniz!
  18. Düşük Yaşayanlar Da Anne Oluyor!
  19. Tüm Çalışanlarıyla Tam 40 Yıldır..!
  20. Gönüllü Kültür Elçisi Oldular!
  1. Eğitimcilerimizin Almanya Çıkarması
  2. Kırım Tatarları’nın 68 Yıllık Sürgün Çilesi
  3. Pazar ve Fındıklıda ÇAY Eylemi
  4. Hüsnü Şenlendirici, I Love You
  5. Türkiyenin İlk Müzikal Korosu Sahnedeydi
  6. Hakkı Ağaoğlundan Kıbrıs Çıkartması
  7. Öğrencilere Murat Boz Sürprizi!
  8. Koçtaştan 19 Mayıs Kutlaması
  9. Kıskanç Çiftlere Özel Balayı!
  10. Engellilerle Eski Futbolcular Bir Arada!
  11. İSTEKli Mezunlar Buluşuyor...
  12. Bedük Boğaziçilileri Coşturdu!
  13. Çocukların Gözünden Çevre Fotoğrafları Sergisi
  14. Türkiye Annelerine Sağlık ve Güzellik Hediye Etti
  15. Bursa, Bilimle Şenlenecek…
  16. En Uzun Gece Trump Towers Mallda
  17. Kentsel Dönüşümle Şehirlere Çifte Avantaj
  18. Hint Mutfağı İstanbul’da
  19. Cengiz ARTAMdan Monacoda Bir İlk
  20. Park Bahçeler Daire Başkanı Oldu!
  1. Gençler Nanoteknolojiyle Tanıştı
  2. Avrupa Değişse De Türklere Bakış Değişmedi
  3. Genç Bilim İnsanları Projelerini Sergileyecek
  4. Bedük 20 Bin Kişiyi Coşturdu!
  5. Cilde Özel Çözümler Sunan Yepyeni Bir Marka
  6. XL Beden Yarış Keyfi!
  7. Karakolun Hası 18 Mayısta Sinemalarda!
  8. Başarıya Götüren Verimli Çözüm Ortaklıkları
  9. TMB TV 18.Kral TV ödüllerini Canlı Yayınladı
  10. Teknoloji Tutkunlarına Müjde!
  11. Bahar Ayları İçin Uzmanlar Uyarıyor...
  12. Fare Devri Bitiyor!
  13. Ivana Sert Daikin Reklamında...
  14. ACİL; AB Rh (-) Negatif Kan Aranıyor
  15. Mekânsız Bedenler Galeri Eksende!
  16. ÇAGET, Şükürü Koşuya Davet Etti
  17. Kıran Kırana Kulaç Attılar
  18. Tekne Parklar İçin Ön Başvurular Başladı
  19. Kitap Okuma Sevgisi Kazandırıyor
  20. Renkli Bir Yaza-Merhaba...

Yeni sitemizi beğendiniz mi?

Sonuçlar»

© 2005 TNA