Anasayfa | Yurt

Sevgi ve Şefkat Gözlerini Güldürdü

Sevgi ve Şefkat Gözlerini Güldürdü

Sevgi ve Şefkat Gözlerini Güldürdü

İstanbul Valisi Avni Mutlu ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’dan engellilere kucak dolusu sevgi.

  DİĞER HABERLER
Etiketler :

Kaymakamlarla Bağcılar Engelliler Sarayı’nda toplantı yapan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, toplantının ardından Merkez’i gezdi. İşitme Engellileri Eğitim Sınıfı’nı ziyaret eden Mutlu, buradaki bir engelli ile işaret dili ile sohbet etti. Vali Mutlu, “Ne söylediniz?” şeklindeki soruya, “Engelli kardeşimize ‘seni çok seviyorum’ dedim” şeklinde cevap verdi.

İstanbul’da 39 ilçenin kaymakamı Bağcılar’da bir araya geldi. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu daveti ile Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda bir toplantı yapıldı. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantının ardından Vali Mutlu ve kaymakamlar, merkezi gezdi. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Vali Mutlu ve kaymakamlara, merkezle ilgili bilgiler verdi.

Engellilerden oluşan folklor ekibinin Kafkas dans gösterisini izleye Mutlu, daha sonra Engelliler Akademisi projesi kapsamında açılan kursları gezdi.

“SENİ ÇOK SEVİYORUM DEDİM”

Farklı pek çok kursu gezen ve kursiyerlerle yakından ilgilenen Vali Hüseyin Avni Mutlu, işitme engelli bir kişiyle işaret diliyle sohbet etti. Yaptığı işaretin ne anlama geldiğinin sorulması üzerine Vali Mutlu, "Kardeşim de işitme engelli. Seni çok seviyorum dedim" cevabını verdi.

Bağlama kursunun verildiği sınıfı da ziyaret eden Mutlu, burada bağlama eşliğinde söylenen türküleri dinledi. Bağcılar’ın sosyal belediyecilikte örnek bir belediye olduğunu ifade eden Mutlu, "Bağcılar Belediyemiz sosyal belediyecilik konusunda gerçekten çok özel bir belediye. İstanbul'daki bütün belediyelerimiz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere gerçekten yapmış olduğu çok kıymetli projeler var. Bağcılar'ı bu manada bu projesiyle hususen kutlamak istiyorum” dedi.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Vali Hüseyin Avni Mutlu ve Kaymakamlardan oluşan gruba merkezle ilgili bilgiler verdi. Engelliler Sarayı’nın 16 bin 500 metrekare kapalı alanı olduğunu belirten Çağırıcı, Merkez’de farklı branşta engellilere eğitim verildiğini ifade etti. Merkez’de yüzme havuzu, sinema, psikolojik danışma bölümlerinin yer aldığını belirten Çağırıcı, “Bağcılar’da evine mahkum engelli kalmasın istiyoruz. Engelliler Sarayımızı bunun için inşa ettik ve Engelliler Akademisi Projemizi de bu düşünce ile hazırladık” şeklinde konuştu. 

Henüz Yorum Yapılmamış.

 
Yorum Yaz
Mesajınız

Dil Seçiniz

Dil Degistir[Languages]

Çok Okunan Haberler

  • Bugün
  • Bu Hafta
  • Bu Ay
  1. Hüsnü Şenlendirici, I Love You
  2. Pazar ve Fındıklıda ÇAY Eylemi
  3. Türkiyenin İlk Müzikal Korosu Sahnedeydi
  4. Öğrencilere Murat Boz Sürprizi!
  5. Hakkı Ağaoğlundan Kıbrıs Çıkartması
  6. Dillerde Fetih, Dîllerde Fatih
  7. Kıskanç Çiftlere Özel Balayı!
  8. Bendenizden Yeni Versiyon Günahlar
  9. Engellilerle Eski Futbolcular Bir Arada!
  10. İSTEKli Mezunlar Buluşuyor...
  11. Bedük Boğaziçilileri Coşturdu!
  12. Çocukların Gözünden Çevre Fotoğrafları Sergisi
  13. Bursa, Bilimle Şenlenecek…
  14. Kentsel Dönüşümle Şehirlere Çifte Avantaj
  15. En Uzun Gece Trump Towers Mallda
  16. Hint Mutfağı İstanbul’da
  17. Cengiz ARTAMdan Monacoda Bir İlk
  18. Park Bahçeler Daire Başkanı Oldu!
  19. Ulusal Roket Yarışması Sonuçlandı
  20. Yine Çok Konuşulacak Klip Çekti
  1. Gençler Nanoteknolojiyle Tanıştı
  2. Avrupa Değişse De Türklere Bakış Değişmedi
  3. Genç Bilim İnsanları Projelerini Sergileyecek
  4. Bedük 20 Bin Kişiyi Coşturdu!
  5. Cilde Özel Çözümler Sunan Yepyeni Bir Marka
  6. XL Beden Yarış Keyfi!
  7. Karakolun Hası 18 Mayısta Sinemalarda!
  8. Başarıya Götüren Verimli Çözüm Ortaklıkları
  9. TMB TV 18.Kral TV ödüllerini Canlı Yayınladı
  10. Teknoloji Tutkunlarına Müjde!
  11. Bahar Ayları İçin Uzmanlar Uyarıyor...
  12. Ivana Sert Daikin Reklamında...
  13. Fare Devri Bitiyor!
  14. ACİL; AB Rh (-) Negatif Kan Aranıyor
  15. Mekânsız Bedenler Galeri Eksende!
  16. ÇAGET, Şükürü Koşuya Davet Etti
  17. Kıran Kırana Kulaç Attılar
  18. Tekne Parklar İçin Ön Başvurular Başladı
  19. Kitap Okuma Sevgisi Kazandırıyor
  20. Renkli Bir Yaza-Merhaba...

Yeni sitemizi beğendiniz mi?

Sonuçlar»

© 2005 TNA