Anasayfa | Yurt

Ankara'da Ölüm Evi!

Ankara'da Ölüm Evi!

Ankara'da Ölüm Evi!

Başkent'te bir uzman çavuşun ailesine mensup dört kişi evlerinde öldürülmüş olarak bulundu.

  DİĞER HABERLER
Etiketler :
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nda görevli uzman Çavuş 39 yaşındaki Bülent Aksungur, kaldığı askeri lojmandaki evinde eşi 35 yaşındaki Songül, 13 yaşındaki engelli oğlu Mertcan ve 15 yaşındaki kızı Büşra’yı beylik tabancası ile öldürdükten sonra tabancayı başına dayayıp ateşleyerek intihar etti.
 
Olay, Ankara’nın Yenimahalle İlçesi Bayburt Sokak’ta bulunan askeri lojmanlarda bu sabah saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Evden gaz kokusu duyan sitenin kapıcısı, balkondan içeri girdi ve korkunç manzara ile karşılaştı. Kapıcının haber vermesi üzerine lojmana çok sayıda asker ve polis ekibi sevk edildi.
 
Yapılan ilk incelemede, borçları nedeniyle uzun süredir sıkıntılı günler geçirdiği belirtilen Uzman Çavuş Bülent Aksungur’un önce yatak odasındaki eşi Songül’ü, ardından ayrı odalarda bulunan engelli oğlu Mertcan ile kızı Büşra’yı beylik tabancası ile öldürdüğü, daha sonra evin holünde kafasına dayadığı tabancıyı ateşleyerek intihar ettiği belirlendi. Olayı haber alan Aksungur’un yakınları sinir krizi geçirdi.

ORAMİRAL BİRGEL DE OLAY YERİNDE
 
Olayın duyulması üzerine Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Murat Bilgel de eve gelerek görevlileren bilgi aldı. Evin içine de giren Oramiral Bilgel, daha sonra olay yerinden ayrıldı. 

BANKALARA 70 BIN TL BORCU VARMIŞ
 
Cinnet geçirip eşi ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar eden Uzman Çavuş Bülent Aksungur’un bankalara 70 bin TL borcu olduğu ve bu nedenle uzun zamandır sorunlar yaşadığı öne sürüldü. İddialya göre bankalardan çektiği kredi borcunu ödeyememesi nedeniyle bunalıma giren Aksungur, gece eşi Songül, çocukları 15 yaşındaki kızı Büşra ile 13 yaşındaki engelli oğlu Mertcan’ın uyumasından sonra doğalgaz vanasını açarak intihar etmek istedi. Aksungur, bundan başarılı olamayınca beylik tabancasına sarıldı. Aksungur önce yatak odasındaki eşinin başına, ardından odalarında uyuyan Büşra ve Mertcan’ın başlarına birer el ateş etti. Daha sonra da evin koridoruna geçen Aksungur, tabancayı kendi başına dayayıp ateşledi.
 
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nda görevli uzman çavuş sabah göreve gitmeyince, arkadaşları cep ve ev telefonunu aradı ancak ulaşamadı.

LOJMAN GÖREVLİSİ BALKONDAN GİRDİ
 
Durumdan şüphelenen arkadaşları, lojmanın görevlisine haber verdi. Lojman görevlisi kapının açılmaması ve içerden de yoğun gaz kokusunun gelmesi nedeniyle eve balkondan girdi. Ailenin tüm fertlerinin kanlar içerisinde olduğunu gören görevi kapıldığı dehşetten kurtularak durumu polis ve 112 ekiplerine bildirdi. Olay yerine polis ve jandarma ekipleri ile 112 görevlileri akın etti.

BİNBAŞI AĞABEYİ VAN’DA TRAFİK KAZASINDA ÖLMÜŞ
 
Evde yapılan ilk incelemelerde, katliamın uzman çavuş tarafından beylik tabancasıyla gerçekleştirildiği belirlendi. Ailesini ve kendisini öldüren uzman çavuş Bülent Aksungur’un binbaşı olan ağabeyi Fikret Aksungur’un da 2008 yılında görev yaptığı Van’ın Başkale İlçesi’nde görev dönüşünde trafik kazası geçirerek şehit olduğu belirlendi.

OĞLUNUN EVDE BAKIM PARASI KESİLMİŞ
 
Aksungur’un engelli olan 13 yaşındaki oğlu Mertcan için Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan ’evde bakım parası’ aldığı, ancak bu ay itibariyle bu paranın da kesildiği öğrenildi. SGK’nın Mertcan için aileye ödediği yaklaşık 600 TL’nin, babanın maaşına aldığı zam nedeniyle ödeme sınırı aşıldığı gerekçesiyle kesildiği iddia edildi.
 
Olay yerinde savcının yaptığı incelemelerin ardından, cenazeler Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Henüz Yorum Yapılmamış.

 
Yorum Yaz
Mesajınız

Dil Seçiniz

Dil Degistir[Languages]

Çok Okunan Haberler

  • Bugün
  • Bu Hafta
  • Bu Ay
  1. Bu Hesapta Bir Yanlışlık Var!
  2. Diş ve Ağız Bakımına Mükemmel Çözüm
  3. Halkla İlişkiler Ajansı Contactplus Oldu
  4. Yüzbaşı Mehmet Muzaffer
  5. Yılın Sevilen 10 TSM Korosu!
  6. Bir Ayrılık Daha!
  7. Kayserideki Patlamanın Ardındaki Dram
  8. Veterinere Büyük Tepki!
  9. Cetvelle Dayağın Cezası 3 Bin TL!
  10. Antibiyotik Kalmayabilir
  11. Transparan Beren
  12. Kene İle Mücadelede Yeni Yöntem!
  13. Başarılı Olamazsam Dönmem
  14. Ayasofyada On Binler Namaz Kılacak
  15. Fazıl Sayın Tweetlerine Hapis İstemi
  16. Müteahhitlerden Ev Sahiplerine Uyarı
  17. Mısır Toplumu Üçe Bölündü
  18. Saatte 1 Milyon Dolar Kazanıyor!
  19. Bu Bilgi İrandan İlk Kez Sızdı
  20. Tek Nefesle En Derin Havuza Daldı
  1. Hüsnü Şenlendirici, I Love You
  2. Pazar ve Fındıklıda ÇAY Eylemi
  3. Türkiyenin İlk Müzikal Korosu Sahnedeydi
  4. Öğrencilere Murat Boz Sürprizi!
  5. Hakkı Ağaoğlundan Kıbrıs Çıkartması
  6. Dillerde Fetih, Dîllerde Fatih
  7. Kıskanç Çiftlere Özel Balayı!
  8. Bendenizden Yeni Versiyon Günahlar
  9. Engellilerle Eski Futbolcular Bir Arada!
  10. İSTEKli Mezunlar Buluşuyor...
  11. Bedük Boğaziçilileri Coşturdu!
  12. Çocukların Gözünden Çevre Fotoğrafları Sergisi
  13. Bursa, Bilimle Şenlenecek…
  14. Kentsel Dönüşümle Şehirlere Çifte Avantaj
  15. En Uzun Gece Trump Towers Mallda
  16. Hint Mutfağı İstanbul’da
  17. Cengiz ARTAMdan Monacoda Bir İlk
  18. Park Bahçeler Daire Başkanı Oldu!
  19. Ulusal Roket Yarışması Sonuçlandı
  20. Yine Çok Konuşulacak Klip Çekti
  1. Gençler Nanoteknolojiyle Tanıştı
  2. Avrupa Değişse De Türklere Bakış Değişmedi
  3. Genç Bilim İnsanları Projelerini Sergileyecek
  4. Bedük 20 Bin Kişiyi Coşturdu!
  5. Cilde Özel Çözümler Sunan Yepyeni Bir Marka
  6. XL Beden Yarış Keyfi!
  7. Karakolun Hası 18 Mayısta Sinemalarda!
  8. Başarıya Götüren Verimli Çözüm Ortaklıkları
  9. TMB TV 18.Kral TV ödüllerini Canlı Yayınladı
  10. Teknoloji Tutkunlarına Müjde!
  11. Bahar Ayları İçin Uzmanlar Uyarıyor...
  12. Ivana Sert Daikin Reklamında...
  13. Fare Devri Bitiyor!
  14. ACİL; AB Rh (-) Negatif Kan Aranıyor
  15. Mekânsız Bedenler Galeri Eksende!
  16. ÇAGET, Şükürü Koşuya Davet Etti
  17. Kıran Kırana Kulaç Attılar
  18. Tekne Parklar İçin Ön Başvurular Başladı
  19. Kitap Okuma Sevgisi Kazandırıyor
  20. Renkli Bir Yaza-Merhaba...

Yeni sitemizi beğendiniz mi?

Sonuçlar»

© 2005 TNA