
Karısını Anahtar Deliğinden Vurdu
Öfkeli kocanın kapıyı açmak için anahtar deliğine sıktığı kurşunlar, çömelen kadının sonu oldu...
| DİĞER HABERLER |
| Etiketler : |
İstanbul Esenyurt tüyler ürperten bir cinayete sahne oldu. Olay şöyle gelişti:
4 yıl önce Şemsettin Gündoğdu’dan (55) boşanan üç çocuk annesi Hacer Gündoğdu (48) iddiaya göre bir süredir eski eşi tarafından yeniden birlikte olmaları için sık sık tehdit ediliyordu. Gündoğdu, önceki akşam dairenin zili çalınca gelenin eski eşi olduğunu gördü apar topar kapıyı kilitleyip yere çöktü. Öfkeden çılgına dönen Şemsettin Gündoğdu, yüzüne kapanan kapıyı açabilmek için kapı kilidine doğru ateş etti.
Gündoğdu’nun silahından çıkan kurşun kapıyı delerek o sırada yere oturarak korku içinde bekleyen kadının başına isabet etti. Hacer Gündoğdu, şakağından giren kurşunla hayatını kaybederken öfkeli koca kaçtı. Olaydan sonra silahıyla birlikte kaçan Şemsettin Gündoğdu, Kıraç Hadımköy yolu üzerinde bulunan boş bir arazide polis tarafından sıkıştırıldı. Polise ateş açan Gündoğdu, daha sonra silahını başına dayayarak intihar etti. Polis tarafından yaralı olarak Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan öfkeli koca yoğum bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Eski eşi tarafından öldürülen Hacer Gündoğdu, memleketi Düzce’ye götürülerek toprağa verildi.
Danimarka'dan memleketi Denizli'ye tatile gelen 20 yaşındaki Sibel Bilgin, ortadan kayboldu. Kızının kuzenleri tarafından kaçırıldığını öne süren babası Süleyman Bilgin, “Pasaportu, kimliği ve bütün eşyaları evde. Kızım ayakkabılarını bile giyemeden kaçırılmış” iddiasında bulundu.
Danimarka'da dünyaya gelen Sibel Bilgin, 3 hafta önce ailesiyle Denizli'ye tatile geldi. Danimarka'nın Randers kentinde öğrenci olan Bilgin, dün anne ve teyzesiyle Kirişhane Mahallesi'ndeki dedesinin evine temizliğe gitti. Burada annesi Fatmaana Bilgin ve teyze Şefika Sarıbay ile temizlik yapmaya başlayan Sibel Bilgin bir anda ortadan kayboldu. Fatmaana Bilgin ve Şefika Sarıbay, Sibel'i çevrede aramalarına karşın bulamayınca durumu baba Süleyman Bilgin'e bildirdi.
Kapının önünde Sibel'in ayakkabılarını bulan baba Süleyman Bilgin, polise giderek kızının kaybolduğunu bildirdi. Polis tüm Denizli'de Sibel Bilgin'i aramaya başlarken, baba Bilgin, kızının kuzenleri tarafından kaçırılmış olabileceğini öne sürdü. 3 çocuk babası Süleyman Bilgin, “Kızım Denizli'yi hiç bilmez, akrabaları dışında kimseyi tanımaz. Dedesinin evine temizliğe yardımcı olmak için gitmişti. Bir anda kaybolmuş. Pasaportu, kimliği ve bütün eşyaları evde. Kızım ayakkabılarını bile giyemeden kaçırımış. Kızımın kuzenleri olan R.K. ve B.K. tarafından kaçırılmış olabileceğini düşünüyorum” dedi.

Yeni sitemizi beğendiniz mi?