Geçtiğimiz hafta son dakikasına kadar büyük çekişmeyle geçen maçta Mecidiyeköyspor’u 4-2’lik skorla mağlup ederek grubunda namağlup şampiyon olan Kağıthanespor, Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı KILIÇ’ı makamında ziyaret etti.
İstanbul 1.Amatör Lig 12.Grupta şampiyon olan Kağıthanespor’un Yöneticileri, Antrenörler ve Futbolcuların da hazır bulunduğu ziyarette, son maçın heyecanı ve şampiyonluğa giden yolda yaşananları Başkan KILIÇ’la paylaşan konuklar, amatör sporlara ve şampiyonluk yolunda Kağıthanespr’a desteklerinden dolayı Belediye Başkanına çok Teşekkür ettiler.
Başkan Fazlı KILIÇ teşekkür plaketini Kulüp Yöneticisi Fikret Battal’ın elinden alırken, Şampiyonluk Hatırası Sarı-Yeşil Kağıthanespor formasını ise Takım Kaptanı Sinan’dan aldı.
Şampiyonluk Maçını binlerce taraftarla birlikte Kağıthane Hasbahçe Stadı’nda izleyen KILIÇ, başarıya giden yolda birlikteliğin ve beraberliğin öneminden bahsederek, Şampiyonlukta emeği olan başta sporcular, antrenörler ve yöneticiler olmak üzere tüm Kağıthanespor camiasını tebrik etti.
Ziyaretin sonunda Kağıthane’nin sembolü kristal lale figürünü Şampiyonluk hatırası olarak takdim eden Fazlı KILIÇ, Kağıthanespor’a başarılarının devamını diledi.
Güncel
Yayınlanma: 14 Ocak 2012 - 21:13
Kağıthanespor'dan Kılıç'a Ziyaret
Geçtiğimiz hafta son dakikasına kadar büyük çekişmeyle geçen maçta Mecidiyeköyspor'u 4-2'lik skorla mağlup ederek grubunda namağlup şampiyon olan Kağıthanespor, Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı KILIÇ'ı makamında ziyaret etti.
Güncel
14 Ocak 2012 - 21:13
İlginizi Çekebilir






















