Düzenli olarak halk buluşmaları ve ziyaretler gerçekleştiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Twitter hesabından da vatandaşlarla bir araya geliyor.
Halk meclisleri, AVM toplantıları, site ziyaretleri, mahalle meclisleri ve esnaf ziyaretlerinde Beylikdüzü halkı ile bir araya gelen Başkan Yusuf Uzun, halk buluşmalarına ‘Twitter Günleri’ni de ekledi. Başkan Uzun, Cuma günleri 10:00 ila 11:00 saatleri arasında sizlerden gelecek olan soruları cevaplandıracak.
Vatandaşlarla bire bir irtibat kuran Başkan Uzun, artık haftada bir gün özel olarak vatandaşlar karşılıklı sohbet edecek. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi verecek olan Başkan Yusuf Uzun’a gelen sorular da anında cevap bulacak.
Günlük olarak çeşitli konularda twitter/başkanyusufuzun adresi üzerinden açıklamalar yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’a vatandaşlar, haftanın her günü sosyal paylaşım sayfası üzerinden ulaşma imkânı bulacak.
Güncel
Yayınlanma: 01 Aralık 2011 - 22:34
Uzun, Twitter'dan Sorularınızı Yanıtlıyor
Düzenli olarak halk buluşmaları ve ziyaretler gerçekleştiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Twitter hesabından da vatandaşlarla bir araya geliyor.
Güncel
01 Aralık 2011 - 22:34
İlginizi Çekebilir






















