
Göztepe Taraftarı Stat Önünde Bıçaklandı
Göztepe ile Denizlispor'un karşı karşıya geldiği ve 1-1 berabere sona eren maç öncesi bir Göztepe taraftarı stat önünde kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı.
| DİĞER HABERLER |
| Etiketler : |
Bank Asya 1. Lig'de İzmir'de Göztepe ile Denizlispor'un karşı karşıya geldiği ve 1-1 berabere sona eren maç öncesi bir Göztepe taraftarı stat önünde kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı.
Olay, bugün saat 19.00'da başlayan Göztepe - Denizlispor maçının başlamasından kısa süre önce, saat 18.45 sıralarında maçın oynandığı Atatürk Stadı Kapalı Tribün önünde yaşandı. Maçı izlemek üzere stada gelen Göztepe taraftarı Mesut Can Ergül (19), stat önünde kimliği belirsiz bir kişi ile tartıştı. Sebebi bilinmeyen tartışma sonrası kimliği belirsiz saldırgan Mesut Can Ergül'ü sol karın boşluğundan bir bıçak darbesiyle ağır şekilde yaraladı.

Yeni sitemizi beğendiniz mi?