Türk Atlantik Konseyi tarafından düzenlenen 18. Uluslararası Antalya Güvenlik ve İşbirliği Konferansı'nın açılışına katılan Bakan Vecdi Gönül, daha sonra Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki camide cuma namazını kıldı.
Bakan Gönül, camiden çıkışında bir gazetecinin, Askeri Yüksek İdare Mahkemesi'nin 3 generalin açığa alınmasıyla ilgili işlemin yürütmesinin durdurulması istemini oy çokluğuyla reddetmesine ilişkin sorusunu yanıtladı. Bakan Gönül, soru üzerine ''Takdir yargınındır, bir şey diyecek halim yok'' karşılığını verdi.
Siyaset
Yayınlanma: 03 Aralık 2010 - 14:57
Gönül: ''takdir Yargının''
Gönül, AYİM'in, 3 generalin açığa alınmasıyla ilgili işlemin yürütmesinin durdurulması istemini reddetmesine ilişkin, ''Takdir yargınındır, bir şey diyecek halim yok'' dedi.
Siyaset
03 Aralık 2010 - 14:57
İlginizi Çekebilir
























