Özel ALEV Okulları; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde “Sınırları Aşan Türk Kadını” olarak bu kez de Serra Yılmaz’ı seçti.
“Son Harem” adlı oyunu İtalya’nın Floransa kentinde kapalı gişe oynayarak 13.500 kişilik rekor izleyici sayısına ulaşan Serra Yılmaz aynı zamanda 2011 Venedik Film Festivalinde “İlk Yapıt” kategorisinde jüri üyesi olarak görev aldı. Serra Yılmaz’la tanışacak olmanın heyecanını yaşayan ALEV’li öğrenciler 8 Mart için geri sayıma başladı.
8 Mart 2012 Perşembe günü, saat 13:00’de, Özel ALEV Okulları Ömerli Kampüsü’nde lise öğrencileriyle buluşacak olan “Sınırları Aşan Türk Kadını” Serra Yılmaz; öğrencilere meslek yaşamından ve başarılı hayat hikayesinden bahsedecek.
ALEV’li öğrenciler sınırları aşan bir Türk kadınıyla daha tanışıp, tecrübelerini dinledikten sonra hazırladıkları plaketi Yılmaz’a verecekler.
Magazin
Yayınlanma: 06 Mart 2012 - 03:51
Sınırları Aşan Türk Kadını
Özel ALEV Okulları; 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Sınırları Aşan Türk Kadını olarak bu kez de Serra Yılmazı seçti.
Magazin
06 Mart 2012 - 03:51
İlginizi Çekebilir
























