Anasayfa | Medya

'Amatemler'de Uyuşturucu Satılıyor'

'Amatemler'de Uyuşturucu Satılıyor'

'Amatemler'de Uyuşturucu Satılıyor'

Okan Bayülgen’in sunduğu Muhabbet Kralı'na konuk olan Hayat Boyu Sevgi Derneği başkanı Dila Tezemir "AMATEM'de uyuşturucu satılıyor" dedi...

  DİĞER HABERLER
Etiketler :

Okan Bayülgen’in sunduğu Muhabbet Kralı'na konuk olan Hayat Boyu Sevgi Derneği başkanı Dila Tezemir "AMATEM'de uyuşturucu satılıyor" dedi, canlı yayında kıyamet koptu. Dr. Defne Tamar Gürol ile Tezemir arasındaki hararetli tartışmayı Okan Bayülgen yatıştırmakta zorlandı.

Okan Bayülgen'in sunduğu Muhabbet Kralı'nın bu haftaki bölümünde uyuşturucu meselesi ele alındı. Programda şok açıklamalarda bulunan Sanatçı ve Hayat Boyu Sevgi Derneği Başkanı Dila Tezemir ile Psikiyatri Uzmanı Doç. Dr. Defne Tamar Gürol arasında gergin anlar yaşandı.

Bazı doktorların uyuşturucunun tedavisi olmadığını söylediğini ifade eden Tezemir, "AMATEM'in çok önemli kurumlarının başındaki birçok insan sigara bağımlısı. Ben böyle bir insanın tedavisi altında olmak istemem. İstemem çünkü o bağımlı. Sorununu çözememiş ki, bana nasıl çözüm bulsun" diye konuştu.

"Ama insan bağımlı bir şey değil mi?" diye soran Bayülgen'e Tezemir, "Tadını bildiğimiz her şeye bağımlıyız zaten" yanıtını verdi. "Kendimizle yüzleşip kabul etmemiz çok önemli" diyen Tezemir, "Uyuşturucunun AMATEM'de satıldığını biliyor musunuz?" deyince canlı yayında gergin anlar yaşandı.

Gürol, "Bunun külliyen yalan olduğunu biliyorum" diye Tezemir'e tepki gösterdi. Bunun üzerine Tezemir, "Ceza evlerinde uyuşturucu satıldığını biliyor musunuz? Ben bunları tek tek ispat ederim" diye konuştu.

AMATEM'e çok ciddi bir suçlama olduğunu savunan Gürol, "Ben sonuna kadar bunun karşısındayım" diye çıkıştı. Buna karşılık yine Tezemir "İspat Ederim. Elimde belgeler var. Ayrıca bu olaya bende şahit oldum" diyerek tartışmayı alevlendirdi!

Alevlenen tartışmayı, "bir dakika sakin olalım, aynı anda konuşursak olmaz" diyerek yatıştırmaya çalışan Bayülgen, hararetli tartışmaya engel olamadı. "Ama bu doğru olmayan bir şey" diye konuşan Gürol Tezemir, "Ben bunu gözlerimle gördüm" karşılığını verdi.

"Lütfen sakin bir program yapın" ifadesini kullanan Bayülgen, "Bana bakın Dila Hanım, ülkemizde bu konuda canı yürekten çabalayan insanları zan altında bırakmayalım. Çünkü bu söylediğiniz suçlama zan altında bırakır, umutsuzluk yaratır. Dikkat çektiniz anladık ama hocalarımız da hayır böyle bir şey olamaz demek zorunda" açıklamasında bulundu. Bayülgen, gergin havayı dağıtmak için reklâmlara gitti.

Dila Tezemir ise "neden zorunda Okan Bey" diye iki kez ısrarla sordu ama yanıt alamadı.

Programın sonuna doğru telefonla programa bağlanan bir seyirci yıllarca uyuşturucu kullandığını ve Bakırköy Amatem de Defne Hanımın hastası olduğunu ve onun aracılığıyla bu bağımlılıktan kurtulduğunu belirtti. Bunun yanında Dila Tezemir'in iddiasını çürütmeye çalışırken pot kırdı ve "İçerde uyuşturucu kullanan birisi olursa bu durum hemen fark ediliyor ve hasta derhal taburcu ediliyor. İçeri sokulmuş olsa bile hastaların tahlilleri aracılığıyla bunun tespit edilerek gerekli müdahalelerde bulunulduğunu" ağzından kaçırdı ve Dila Tezemir’in iddiasını farkında olmadan doğruladı.

Henüz Yorum Yapılmamış.

 
Yorum Yaz
Mesajınız

Dil Seçiniz

Dil Degistir[Languages]

Çok Okunan Haberler

  • Bugün
  • Bu Hafta
  • Bu Ay
  1. Ücretsiz Canlı Trafik Özelliği Sunuyor
  2. Tatil Heyecanı Başlıyor
  3. Acun Kanlar İçerisinde
  4. Isparta- Eğirdir Dedegöl Dağının Zirvesinde
  5. Gögüsleri Büyük Diye Kovuldu!
  6. Adliye Önünde Bıçaklandı
  7. Aynı Kıza İkinci Kez Tecavüz Etti
  8. Jandarmadan İmha Hatası
  9. Gürsel Tekinden Adaylığa Yeşil Işık
  10. Tacizciden BDPliler Kurtardı
  11. Aynı kıza ikinci kez tecavüz etti
  12. Domuz Bağıyla Öldürüp Yol Kenarına Attılar
  13. HP 27 Bin Kişiyi İşten Çıkaracak
  14. Babasının Yüzü İle Aynı İş Yerinde
  15. CEVden F.Bahçe Açıklaması!
  16. Memur Taksiye Çıkamayacak!
  17. İçişleri Bakanına Odun Benzetmesi!
  18. Altında Kritik Seviye 1490 Dolar
  19. Sapanca Gölünde Felaketten Dönüldü
  20. Kaçak Mazot Olumu Sırasında Patlama
  1. Eğitimcilerimizin Almanya Çıkarması
  2. 2012 Yılı İlk Çeyrek Net Kârı Açıklandı!
  3. Kırım Tatarları’nın 68 Yıllık Sürgün Çilesi
  4. Hüsnü Şenlendirici, I Love You
  5. Türkiyenin İlk Müzikal Korosu Sahnedeydi
  6. Hakkı Ağaoğlundan Kıbrıs Çıkartması
  7. Pazar ve Fındıklıda ÇAY Eylemi
  8. Koçtaştan 19 Mayıs Kutlaması
  9. Kıskanç Çiftlere Özel Balayı!
  10. Engellilerle Eski Futbolcular Bir Arada!
  11. İSTEKli Mezunlar Buluşuyor...
  12. Çocukların Gözünden Çevre Fotoğrafları Sergisi
  13. En Uzun Gece Trump Towers Mallda
  14. Bursa, Bilimle Şenlenecek…
  15. Kentsel Dönüşümle Şehirlere Çifte Avantaj
  16. Bedük Boğaziçilileri Coşturdu!
  17. Türkiye Annelerine Sağlık ve Güzellik Hediye Etti
  18. Cengiz ARTAMdan Monacoda Bir İlk
  19. Hint Mutfağı İstanbul’da
  20. Dillerde Fetih, Dîllerde Fatih
  1. Gençler Nanoteknolojiyle Tanıştı
  2. Avrupa Değişse De Türklere Bakış Değişmedi
  3. Genç Bilim İnsanları Projelerini Sergileyecek
  4. Bedük 20 Bin Kişiyi Coşturdu!
  5. Cilde Özel Çözümler Sunan Yepyeni Bir Marka
  6. XL Beden Yarış Keyfi!
  7. Karakolun Hası 18 Mayısta Sinemalarda!
  8. Başarıya Götüren Verimli Çözüm Ortaklıkları
  9. TMB TV 18.Kral TV ödüllerini Canlı Yayınladı
  10. Teknoloji Tutkunlarına Müjde!
  11. Bahar Ayları İçin Uzmanlar Uyarıyor...
  12. Fare Devri Bitiyor!
  13. Ivana Sert Daikin Reklamında...
  14. ACİL; AB Rh (-) Negatif Kan Aranıyor
  15. Mekânsız Bedenler Galeri Eksende!
  16. ÇAGET, Şükürü Koşuya Davet Etti
  17. Kıran Kırana Kulaç Attılar
  18. Tekne Parklar İçin Ön Başvurular Başladı
  19. Kitap Okuma Sevgisi Kazandırıyor
  20. Renkli Bir Yaza-Merhaba...

Yeni sitemizi beğendiniz mi?

Sonuçlar»

© 2005 TNA