Resmi Gazete’de 30 Nisan 2026 tarihinde yayımlanan atama kararnamesi ile Adnan Karayel Manisa İl Emniyet Müdürü olarak görevlendirildi.
Atama kararnamesiyle 09 Ağustos 2023 tarihinde Elazığ İl Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan Karayel, bu yeni atamayla birlikte ikinci kez il emniyet müdürü görevine getirilmiş oldu.
Müdür Oğlu İkinci kez İl Emniyet Müdürü Oldu İkinci kez İl Emniyet Müdürü olan Karayel'in merhum babası Mevlüt Karayel'in de emekli 2'inci Sınıf Emniyet Müdürü olduğu öğrenildi.Adnan KARAYEL kimdir ? 1968 yılında Ankara'da doğan Adnan Karayel, 1991 yılında Polis Akademisi'nden mezun olduktan sonra meslek hayatına Mersin'de Komiser Yardımcısı olarak başladı.Kariyeri boyunca Elazığ, Denizli, Muğla ve Tokat illerinde çeşitli görevlerde bulunan Karayel, 2017 yılında 1. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi etti.Aynı yıl Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı’nda Polis Başmüfettişi olarak görev aldı.2 Ağustos 2023 tarihinde yayımlanan kararnameyle Elazığ İl Emniyet Müdürü olarak atanan Karayel, 9 Ağustos 2023’te görevine başlamıştı. Evli ve iki çocuk babası olan Karayel, yeni görev yeri olan Manisa’da hizmet verecek.Karayel'in merhum babası Mevlüt Karayel'in de emekli 2'inci Sınıf Emniyet Müdürü olduğu öğrenildi.
**HALİS KAHRAMAN 



















