Olay, bugün Aksaray Merkeze bağlı Taşpazar Mahallesi Bediüzzaman Caddesi’ndeki bir apartmanın 3′üncü katında meydana geldi. İnşaat işçisi Abdulmüttalip Seyran, 2 gündür işe gelmeyince iş arkadaşları önce cep telefonu ile Seyran’ı aradı. Ulaşamayınca da Ankara’nın Şereflikoçhisar İlçesi’nde çobanlık yapan eniştesini arayıp, Seyran’ı sordu. Abdulmüttalip Seyran ve seyyar satıcılık yapan babası İmamali Seyran’a ulaşamayınca eniştesi ve iş arkadaşları eve geldi. Anahtarla kapıyı açıp içeri girdiklerinde baba- oğlun cansız bedeniyle karşılaşılınca durum polise bildirildi.
Başlarına poşet geçirilip boğularak ve bıçaklanarak öldürülen baba- oğlun geçen cuma akşamı cinayete kurban gittiğini saptayan polis, şüpheli ya da şüphelilerin kimliklerini belirlemek için çalışma başlattı.
Afgan uyruklu Türk vatandaşı oldukları öğrenilen Muttalip Seyran(19) ile babası Ali Seyran’ın (58) Başlarına poşet geçirilmiş ve bıçaklanmış cesetleri, Aksaray Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. İmamali Seyran’ın 8 yıl önce ailesiyle birlikte Aksaray’a geldiği, eşinin ise Hatay’da olduğu belirti.
İzzet Tınmaz -TNA - Aksaray
Güncel
Yayınlanma: 02 Ekim 2011 - 19:27
Aksaray'da Esrarengiz Cinayet
Aksaray’da oturan Afganistan uyruklu 58 yaşındaki İmamali Seyran ile 19 yaşındaki oğlu Abdulmüttalip Seyran, evlerinde başlarına poşet geçirilip boğularak ve vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.
Güncel
02 Ekim 2011 - 19:27
İlginizi Çekebilir



















