"Ne zaman mutlu olsam evimin duvarında İbranice yazılar çıkıyor. Siliyorum gene çıkıyor!" Esin Evit ve Serdar Turgut'un sunduğu Alt Üst Muhabbetler programına bu hafta Alişan ve Demet Akalın konuk oldu.
Kendisine "büyü" yapıldığını söyleyen Alişan şunları söyledi:
"Birileri beni mutlu görünce rahatsız oluyor. Benim evimde garip garip olaylar olmaya başladı. Duvarda yazılar çıkıyor mesela. Ben arkamı dönünce o yazılar çıkıyor. Deterjanla siliniyor. Hep mutlu olduğum zamanlarda çıkıyor. Bilene sordum, İbranice yazılar olduğunu söylediler"
Okan Kurt'la ilişkisi nasıl başladı
Demet Akalın'ın da bu yazılara şahit olduğunu kaydeden Alişan, Kur'an okuduğunu, kötülüklerden korunmak için muska taşıdığını söyledi.
Programın diğer konuğu Demet Akalın da sevgilisi Okan Kurt'la ilişkisinin nasıl başladığını anlattı.
"Kendi içimde yaşamaya çalışıyorum. Ne şöhretimden ne paramdan faydalanacak biri değil.
Alişan'ın da çok eski bir arkadaşı" diyen Demet Akalın, Alişan sayesinde Okan Kurt ile farklı ortamlarda bulunduğunu ama ilişkinin daha sonra başladığını söyledi.
Magazin
Yayınlanma: 20 Kasım 2011 - 11:17
Alişan'ın Evinde Esrarengiz Olay!
Alişan'ın evinde yaşadıkları ne anlama geliyor? İşte tüylerinizi diken diken edecek o esrarengiz olay:
Magazin
20 Kasım 2011 - 11:17
İlginizi Çekebilir
























