Trafik Güvenliği Uzmanı Aşır Altınöz, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan 3'üncü Kocaeli Çayırova Kitap Fuarı’nda 5 Kasım Cumartesi günü yazarı olduğu " Karayolu Trafik ve Sürüş Güvenliği " isimli kitabını imza günü'nde okurlarına imzalayacak.
Aşır Altınöz'ün imza günü hakkında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım da şu ifadeler yer aldı :
" Bir kitap bir hayat..Trafik güvenliği, hayat kurtarır..Çayırova Kitap Fuarı'nda 5 Kasım Günü düzenlenecek olan imza günü'ne davetlisiniz.."
İlki 2019 yılında gerçekleşen, salgın nedeniyle ara verilen Çayırova Kitap Fuarı’nın üçüncüsü, 28 Ekim-06 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
KİTAP FUARI 10 GÜN SÜRECEK
Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde 28 Ekim-06 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve 10 gün sürecek fuar hafta içi 09.00-20.00, hafta sonu ise 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.
TÜRKİYE HABER AJANSI-ÖZEL HABER-HALİS KAHRAMAN