POL-EM Polis Emeklileri Sosyal Yardım ve Dayanışma Platformu Kurucusu ve Moderatörü Halis Kahraman, , Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84’üncü yıldönümü dolayısıyla, polis emeklileri adına sosyal medya hesabından anma mesajı paylaştı..

POL-EM Platformu Kurucusu ve Moderatörü Halis Kahraman'ın 10 Kasım Ulu Önder ATATÜRK'ü Anma Günü dolayısıyla polis emeklileri adına sosyal medya hesabından paylaştığı anma mesajı'nda şu ifadeler yer aldı :
"BUGÜN 10 KASIM..ATAM SENİ UNUTMADIK..UNUTMAYACAĞIZ..UNUTTURMAYACAĞIZ..Bugün aramızdan ayrılışının, sonsuzluğa intikalinin 84'üncü Yıl dönümünde Atamız, Ulu Önderimiz, Kurtuluş Savaşı’nın Başkomutanı ve Türkiye Cumhuriyeti’mizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü saygı, sevgi, ve minnetle anıyoruz.
Büyük atamızla birlikte dava arkadaşlarını, vatan uğruna gazi olmuş, şehit olmuş, hayatını kaybetmiş olan tüm şehitlerimizi saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz.
Atatürk cephede komutan, bir asker devlet yönetiminde devlet adamı, fikir adamı, bir aydın, ilerici bir devrimciydi.
84 yıl önce bizlere, " Benim vücudum elbet toprak olacaktır ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.." diyerek bizlere cumhuriyeti emanet etti.
İlke ve Devrimlerini, Cumhuriyeti sonsuza kadar taşıyacağımıza Türk Polis Teşkilatına yıllarca hizmet etmiş Polis Emeklileri olarak söz veriyoruz..
Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, yaşasın demokratik, laik, sosyal hukuk devleti..
Sonsuza kadar Atatürk, sonsuza kadar Cumhuriyet..! "
TÜRKİYE HABER AJANSI-**ÖZEL HABER-**AHMET KAPLAN