Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen AFAD Akreditasyon Sertifika Töreni’nde, Beylikdüzü Nefes Arama Kurtarma Ekipleri, akreditasyon sertifikası aldı.
Törende konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, afetlere hazırlık konusunun önemine dikkat çekerek, “Afetlere karşı dirençli bir kent oluşturabilmek için başlatmış olduğumuz Beylikdüzü Afet Modeli’nin bel kemiği Nefes Nefes Arama Ekibimiz ile olası tüm afetlere karşı hazırız” dedi.
Beylikdüzü Nefes Arama Kurtarma Ekipleri, AFAD Akreditasyon Sertifika Töreni’nde sertifikalarını aldı. Beylikdüzü Belediyesi tarafından Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Trakya Salonu’nda gerçekleşen törene Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İstanbul AFAD Arama Kurtarma Birlik Müdürü Cengiz Karakuş, Beylikdüzü Belediyesi Afet İşleri Müdürü Mehmet Esmer, belediye protokolü, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Törende, Beylikdüzü Nefes Arama Kurtarma Ekipleri’nin Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde gerçekleşen afetlerdeki çalışmaları üzerine bir sunum yapıldı. Beylikdüzü Belediyesi Afet İşleri Müdürü Mehmet Esmer, yaptığı sunumda ekibin afetlere hazırlık ve müdahale konusundaki başarısını vurguladı.


