Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Trafik Başkanlığı, MOBESE kameralarına takılan trafik kazalarını her ay düzenli olarak " trafik.gov.tr/kgys-goruntuleri " internet sitesinden kamuoyuyla paylaşıyor.
MOBESE trafik kazaları izleyenlere yine saç baş yolduruyor... En temel trafik kurallarına bile uymayan şoförler, yaralanmalı ve ölümlü trafik kazalarına neden oluyor. Türkiye genelinde insanların ve trafiğin yoğun olduğu yerlere konumlandırılan Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameraları, birçok trafik kazası kayıt altına aldı.
TRAFİK KAZALARI MOBESE KAMERALARIYLA KAYIT ALTINA ALINIYOR..
Sakarya'da geçen ay meydana gelen bir kazada, cadde üzerinde ışıklı yaya geçidi olmasına karşın kontrolsüz bir noktadan karşıya geçmeye çalışan bir anne ile küçük kızı ölümden döndü.Araçların geçmesini bekleyen anne ile kızına bir otomobil durarak yol verdiği sırada arkadaki araç, duran otomobilin yanından geçip devam etmek istedi. Bu sırada yola çıkan anne ile kızı, arkadan gelen aracın altında kaldı. Küçük kız otomobilin altında bir süre sürüklendi.Anne ile kızın akıbetine dair bir bilgi bulunmuyor fakat sosyal medyada kazadan yaralı olarak kurtulduklarına dair paylaşım yapıldı.