Emniyet Teşkilatı Vazife Malülü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Genel Başkanı Abdurrahman Yılmaz yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ankara Etimesgut Belediye Başkanlığına seçilen Erdal Beşikçioğlu’na makamında tebrik ziyaretinde bulundu.
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Genel Başkan Yılmaz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Başkan Beşikçioğlu'nu başkan seçilmesinden dolayı tebrik ettiler ve yeni görevinde başarılar dilediler.
**HALİS KAHRAMAN

Genel Başkan Yılmaz'ın kişisel sosyal medya hesabından tebrik ziyaretine ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı :
"EMŞAV Yönetim Kurulu olarak Ankara Etimesgut Belediye Başkanlığına seçilen Sn. Erdal Beşikçioğlu’nu makamında ziyaret ettik. Sn. Beşikçioğlu Başkanımıza yeni görevinde başarılar dilerim."