FENERBAHÇE, Kardemir Karabükspor’un golcüsü Emmanuel Emenike’nin ardından Gençlerbirliği’nin savunma oyuncusu Orhan Şam’la da anlaşmaya vardı.
Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ile anlaşarak savunma oyuncusu Orhan Şam’ı sarı-Lacivert renklere kattı. Fenerbahçe Orhan Şam için 3.5 milyon Euro fesih parası ödeyecek. 24 yaşındaki sağ bek ile de her konuda anlaşıldı ve 4 yıllık sözleşme yapılması bekleniyor.
Futbola Erdemirspor’da başladı. 2001 yılında Gençlerbirliği’ne transfer olan Orhan Şam, genç milli takımlar seviyesinde 70’in üzerinde forma giydi ve 1 gol kaydetti. Hacettepe ve Mardinspor’da da kiralık olarak forma giyen genç futbolcu, adı Avrupa kulüpleriyle anılan Gökhan Gönül’ün mevkiisinde forma giyiyor. Orhan Şam stoper olarak da forma giyebiliyor.
Spor
Yayınlanma: 27 Mayıs 2011 - 13:17
Fener'den Bir Transfer Daha!
Fenerbahçe, Karabükspor'lu Emenike'nin ardından Gençlerbirliği'nden Orhan Şam ile 3.5 milyon euro karşılığında anlaştı.
Spor
27 Mayıs 2011 - 13:17
İlginizi Çekebilir
























