Sahte doktor Oneal Ron Morris, bir kadının kalçasına şekil vermek amacıyla dolgu maddesi, Japon yapıştırıcısı ve dolgu macunu enjekte etmekten tutuklandı.
Floridalı 30 yaşında cinsiyet değiştirdiği belirtilen sahte doktor Morris, kalçasından ameliyat olmak isteyen müşterisine sement, mineral yağı gibi maddeler enjekte ederek ameliyatta Japon yapıştırıcısı kullandı. Ameliyattan kısa süre sonra karın boşluğundan başlayarak tüm vücuduna yayılan acının dayanılmaz boyutlara ulaşması üzerine mağdur kadın hastaneye gitti.
Kadının tedavisini yapan doktorlar, ameliyatın lisansı olmayan bir pratisyen tarafından yapılmasından şüphelenerek şikayette bulundular. Şikayetten kısa süre sonra bulunan Morris, lisansı olmadan müdahale etmek ve vücuda zarar vermekten dolayı tutuklandı. Sahte doktorun müşterisiyle ‘kozmetik amaçlar’ adı altında 700 dolara anlaştığı bildirildi.
Dünya
Yayınlanma: 20 Kasım 2011 - 11:45
Kalçası Taş Kesti
ABD’de yaşayan O’Neal Ron Morrie (30) adlı adam yasadışı yollardan kalça estetiği yaptığı gerekçesiyle yakalandı.
Dünya
20 Kasım 2011 - 11:45
İlginizi Çekebilir
























