Malatya’da kırgın olduğu eşiyle barışmak üzere kente çağrılan Avukat Melih İşsever’in, eşinin yakınları tarafından çocuğunun gözü önünde feci şekilde darp edildiği ileri sürüldü. Olayın arkasında eski baro başkanının oğlunun olduğu iddia edilirken, mağdur ailenin tehdit edilmeye devam ettiği belirtiliyor.
Edinilen bilgilere göre; eşi İrem İşsever ile bir süredir aralarında anlaşmazlık bulunan Avukat Melih İşsever, iddiaya göre eşinin ailesi tarafından "barışma ve meseleleri konuşma" bahanesiyle Malatya’ya davet edildi.
Çocuğunun Gözü Önünde, 4 kişi Sopalarla Saldırdı
Görüşme için Gözde Vizyon Evleri’nin bahçesine çağrılan Avukat Melih İşsever, burada eşinin yakınlarının organize ettiği öne sürülen bir grubun saldırısına uğradı. Aralarında Kürşat G. ve Yavuz Selim Ç.’nin de bulunduğu öğrenilen 4 kişilik grup, iddiaya göre İşsever’i çocuğunun gözü önünde sopalarla acımasızca darp etti.
Saldırı sonrası kanlar içinde kalan ve yaralanan Avukat Melih İşsever’e saldıranları çevredekiler dahi ayırmadı. İddiaya göre saldırganlar, bir süre sonra kendilerine gelen bir talimatla dayak atmayı bıraktı. Av. Melih İşsever'in aldığı darbeler nedeniyle hastanelik olduğu tedavi altına alındığı belirtildi.
"Saldırıyı Eski Baro Başkanının Oğlu Organize Etti" İddiası
Olayın ardından ortaya atılan iddialar ise adli camiada geniş yankı uyandırdı. Saldırının, Malatya Eski Baro Başkanı Mehmet Görgeç'in oğlu Avukat Murat Görgeç tarafından organize edildiği ileri sürüldü. Emniyet güçlerinin olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattığı öğrenildi.
Tehditler Devam Ediyor
Yaşanan feci darp olayının ardından adli süreç başlarken, mağdur Avukat Melih İşsever ve ailesine yönelik baskıların bitmediği öğrenildi. Malatya adliyesi önünde ayrıca Avukat Melih İşsever ve ailesinin bulunduğu yerlerin önünde toplanmaların olduğu tehditlerin olduğu iddia edildi.
Aileye yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre, şüpheli şahısların Melih İşsever’i ve ailesini şikâyetçi olmamaları yönünde tehdit etmeye devam ettiği ileri sürüldü.
Polis ve savcılık, kimlikleri belirlenen saldırganların yakalanması ve olayın azmettiricilerinin tespiti için tahkikatı derinleştirerek sürdürüyor.






















Malatya yi iyi biliyoruz. Malatyayada Görgeçler denilen yapı söylenildiği gibi adaleti eşi ile barıştırmak için konum atarak İl'e davet ettiği şahsı tuzak kurarak 4-5 kişilik eli sopalı gruplarla darp ederek sağlayacaksa vah halimize. Birde bunu saygınlık olarak görüyorsa bu daha da düşündürücü. bu ülkede olduğu gibi Malatya da da adalet aranacak yer bellidir. herkes bir örgüt kurup ta adalet sağlamaya kalkarsa geçmiş dönemde yaşanan kargaşalardan herkes nasibini alır. Bu ülkede bu işlere ne adalet nede siyaset fırsat vermez. Savcılarımız muhakkak ki gerekeni yapar Şikayetçi olunduğuna göre süreci hep birlikte yalından takip edeceğiz
troller gelmiş yorumlara beğenmemeye başlamışlar insanlar doğruları söylüyor kesinlikle haklı çekemeyen troller sizi
Eski baro başkanının oğlunun Malatya’da AK Parti yönetiminde olduğu söyleniyor. Birkaç kişinin bir araya gelip, arkalarına oluşturdukları siyasi rüzgârı da alarak hareket etmeleri ve haklarında dile getirilen organize yapı iddiaları, vatandaşın AK Parti’ye olan güvenini zedeliyor. Böyle bir ortamda insanlar, ‘Malatya’yı nasıl güvenip teslim edelim?’ diye sorguluyor.
İllaki boş yere dovmemislerdir arkasında bı sebep vardir.
Namusuzluk yapanlar illaki bi şekil hakkını alacaktır kimse bilip bilmeden yorum yapmasın namusuzluk var ortada olması gereken buydu Görgeçlerde Malatya’da efendiliğiyle duruşuyla ön planda olan insanlar
Devletin verdiği yetkiyi kötüye kullanmanın bu kadar kolay olmaması lazım metin bey çok doğru söylemiş
Adiler bide utanmadan baro başkanı olacak elindeki gücü kendi çıkarları için kullanan insanların görevden alınmasını istiyoruz
Eski baro başkanı zaten,görevden alma ne alaka ? Ayrıca adiler yazmışsın hakaret etmeden adam gibi yorum yap.
ne olursa olsun bir babaya çocuğunun gözü önünde bunun yapılması hiç hoş değil umarım devlet büyüklerimiz gereğini yapar makamı ne olursa olsun
Haklısın eymen bunlar insan değil hak hukuk hikaye anca lafta baroymuş ne barosu
Barışma diye çağırılıp kavga çıkıyorsa adına barış demek biraz zor oluyor. İddialar doğruysa çok düşündürücü.
Tunceli’de valinin oğlu, Malatya’da baro başkanının oğlu. Birkaç kişi bir olup organize suçu işliyorlar. Kimlerin eline düştük.
insan değil bunlar hem size ne oluyor baro başkanının işi gücü yok uğraştığı şeylere bak ne hale geldik
Kendilerine devlet tarafından verilmiş olan yetkileri kendi çıkarları için kullanan bir kaç kendini bilmez ülkeyi dağ başına çevirmeye çalışıyor. Bilmeleri gerekiyor ki. Adalet geç de olsa güç de olsa tecelli eder.