Milliyetçi ve Muhafazakâr Parti (MMP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, ''Ermeni uzantısı PKK terör örgütünü ve terörü bir kez daha lanetliyoruz'' dedi. Dün Batmanda şehit düşen astsubayımıza Allahtan rahmet, yaralanan askerlerimize acil şifa yakınlarına ise büyük sabır diliyoruz'' diyen Yılmaz, ''Terörün sorumlusu, Ahmet Türk’ün kıymetli burnu için geçmiş olsun kuyruğuna giren meclisteki siyasi parti liderleridir. Mecliste bulunan parti liderleri Ahmet Türk’ün kıymetli burnuna gösterdikleri hassasiyeti ölen evlatlarımız için de gösterebilseydiler bu ülkede terör kalmazdı. Terörü çözemeyen siyasi liderlerin özrü kabahatlerinden büyük olmuştur'' dedi.
''Ahmet Türk için hızla sıraya giren Meclisteki siyasi parti Liderleri Milletten de evlatlarını koruyamadıkları için teker teker özür dilesinler'' diye konuşan Yılmaz, ''Ahmet Türk’ten önce geçmiş olsun, başsağlığı ve özür dilenecek çok fazla masum insanımız var. Bu nezaketi onlar çok daha fazla hak ediyorlar. Her üç siyasi lidere de tavsiyem budur. PKK haince katlederken kimse millete baş sağlığı için bu hızla sıraya girmiyordu.
Siyasiler Ahmet Türk nezaketini herkese göstermeliler. Ahmet Türk’ e yumruk atılması asker vurulmasından, şehit verilmesinden, Molotof kokteyli ile otobüslerin içerisinde insanların yakılmasından daha fazla gündem olup daha fazla siyasileri harekete geçiriyor bu ülkede. Bunu anlamak çok mümkün değil. Siyasi liderlerin, Ahmet Türk’ ün yüzüne atılan yumruğa gösterdikleri hassasiyeti, bağrı yanan insanlarımıza da göstermeye davet ediyorum. Geçmiş olsun dileklerin de sıraya giren parti liderleri gencecik insanlarımız katledilirken de bu kadar hassas olsa idiler bunca acı yaşanır mıydı diye düşünmemek elde değil.
Hiç kimse kusura bakmasın bunca acıdan sonra geçmiş olsun demek çok fazla lüks geliyor. MMP Milletimin içini sızlatan hiçbir davranışın yanında olmayacak. Millete zülumun Ankara temsilciliğini yapanlar topluma yaşattıkları travmaları milletin unutmasını beklememelidirler. Eğer bugün şehirlerde terör esiyor masum insanlar güven içerisinde sokaklarda yürüyemiyorlarsa bunun sorumluları kim o zaman. Onların ve bizim çok kıymetli siyasi liderlerin sayın dedikleri Öcalan resimlerini elinde tutanlar şehirlerde masum insanların yüreğine korku salmaktadırlar hala.''
EBM HABER
Siyaset
Yayınlanma: 17 Nisan 2010 - 01:03
Mmp Lideri Esti Gürledi
Milliyetçi ve Muhafazakâr Parti (MMP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, ''Ermeni uzantısı PKK terör örgütünü ve terörü bir kez daha lanetliyoruz'' dedi.
Siyaset
17 Nisan 2010 - 01:03
İlginizi Çekebilir
























