Ünlü müzik eleştirmeni Naim Dilmener, Bendeniz’in yeni albümünü yorumladı! “Bendeniz’in remix albümü gündelik popumuzun fersah fersah önünde..”
Pop müziğin güçlü isimlerinden Bendeniz’in , "Benden İzler" albümü kısa sürede müzik severlerden büyük ilgi gördü. 23 Eylül’de Clup Manşet’te albüm lansman konseri verecek olan sanatçı müzik yazarlarından da tam not aldı.
Ünlü müzik eleştirmeni Naim Dilmener, sanatçının "Benden İzler" albümü ile ilgili . "90’lı kuşağın sıra dışı kızlarındandır Bendeniz; şarkılarının büyük bir kısmı, yaşıtlarına göre farklıdır. Sebebi de, samimiyetidir; bir şarkının (kendisi ve dinleyicileri için) ne ifade edeceğini iyi bilmesidir. Şarkıların yeni halleri de pırıl pırıl; remix’i/remake’i, şarkıları boyacı küpüne sokmak olarak anlayanların aksine, bu albümdeki şarkıların hepsi üzerinde kafa yorulmuş. Şarkılarının tamamının elden geçirilmiş yeni halleri gündelik popumuzun fersah fersah önünde" yorumunda bulundu.
Bendeniz yeni şarkılarını sevenleriyle 23 Eylül’de Clup Manşet’te seslendirecek.
Magazin
Yayınlanma: 07 Eylül 2011 - 00:57
Naim Dilmener’den Bendeniz’e Tam Puan
“Bendeniz’in remix albümü gündelik popumuzun fersah fersah önünde..”
Magazin
07 Eylül 2011 - 00:57
İlginizi Çekebilir
























