Sibel Can geçtiğimiz günlerde Gülben Ergen'in "Ben her zaman önde otururum; bir numara benim, herkes arkamda oturur" sözlerinin şaka olduğunu açıklamasına inanmadığını belirtmiş ve "Onun samimiyetine güvenmiyorum. Üç çocuk sahibi bir annenin kullandığı üslûbu beğenmedim" demişti. Bu polemiğe Seren Serengil de katıldı. Serengil, Ergen'e "Uçağın birinci sırasında uçmakla adam olunmuyor. Düşünce, hep beraber ölünüyor" dedi.
İkili geçtiğimiz hafta da Twitter'da bir tartışma yaşamıştı. Ergen, her yerde kendisini eleştiren Serengil için, "Aynı köpek yıllardır uluyorsa, ulur ulur susar" mesajını yazdı, Serengil ise "Az mı çantasını taşıdın sen o köpeğin" demişti.
Serengil, "1994 yıllarıydı sanırım. Bir televizyon programından çıkmıştım. Gülben yanıma geldi ve beni çok beğendiğini söyledi. Onu çok sevdim ve iyi bir arkadaşlığımız başladı. Tam iki yıl arkadaşlık ettik. Onunla yatağımı bile paylaştım. O kadar yakın arkadaştık ki aynı yatakta yatardık. Sahneye çıkmak istedi, yardımcı oldum destek oldum. Ama sonra benim sevgilimle ilgili bir şeyler duydum. O günden sonra onu hayatımdan çıkardım" dedi.
Sema Eren ve Cengiz
Semercioğlu'nun sunduğu programa konuk olan Seren Serengil, Gülben Ergen ile hesabının bitmediğine, meselenin zaman aşımına uğramayacağına değinerek şunları söyledi: "Gülben bugüne kadar benim yaşadığı acı olaylarla hep beslendi. Çok ayıp bir şey bu. Unutulmayan şeyler vardır. Gülben Ergen'in yaptığını unutmam. Kimse bana 'geçmişle yaşama' demesin onun bana yaptıklarından sonra asla bunu silip atamam. Onun yaptıkları asla bende zaman aşımına uğramayacaktır. Ben onu zamanında gerçekten çok sevdim. O kadar sevmesem bugün bu kadar öfkeli olmazdım. Ben çok sevdim ama o bana hep yanlış yaptı. Affedilmeyecek şeyler yaptı. Kalkıp bunları da tek tek anlatamam. Ama şu bir gerçek ki onunla barışmam gibi hiçbir şey mümkün değil..."
KAVGA TWITTER'DA BÜYÜDÜ
İkili geçtiğimiz haftalarda Twitter üzerinden birbirine ağır sözler söyledi. Serengil, Twitter'ına "Acaba sen Sibel Can'ın hizmetçisi olabilir misin? Birinci sırada o koca totonla otursan ne olur, sınıfın beş. Reyting listelerinde, sahnelerde 100 numaraya düşüp uçaktaki birinci sırada oturmakla övünecek kadar düşmek varmış" yazmıştı. HaberTürk'ün haberine göre; Ergen'in yanıtı gecikmemişti: "Aynı köpek yıllardır sürekli uluyorsa, duymuyor artık bu kulak. Bir diyen olursa 'Bu ulumaya başladı' diye, gülümsüyor insan. Ulur, ulur susar o."
Magazin
Yayınlanma: 16 Aralık 2011 - 02:57
Onunla Yatağımı Bile Paylaştım
İki star arasındaki kavgada neler oldu?
Magazin
16 Aralık 2011 - 02:57
İlginizi Çekebilir
























