KYÇ Türkiye Polis Emeklileri Yardım Derneği (POLEMDER) Kütahya Şube Başkanı Mustafa Nazlıpınar yönetim kurulu üyeleri Kamil Atasoy ve Zeki Ünal ile birlikte,176'ıncı yıl Polis Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Keramika Genel Müdürü Emin Yüce'ye ziyarette bulundu.


Merkezi İstanbul'da bulunan ve Genel Başkan görevini emekli Emniyet Müdürü Mustafa Acar'ın yürütmekte olduğu ve Türkiye genelinde 43 şubesi ile halen faaliyet gösteren kamu yararına çalışan (KYÇ) Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Kütahya Şube Başkanı Mustafa Nazlıpınar'ın " Kütahya Polis Emeklileri Derneği " isimli sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı :
"10 Nisan 2021 Türk Polis Teşkilatı'nın 176'ncı kuruluş yıldönümü kutlamalarımız kapsamında Yönetim olarak, KERAMİKA Genel Müdürü Emin YÜCE Bey'i ziyaret ettik.
Çok muhteşem bir tesis ve içinde 1300 personelin çalıştığı ülkemiz ekonomisine katkı sağlayan bir " İTICİ GÜÇ " Hem ekonomimize hem de insanlarımıza IŞ-AŞ ve huzur sağlayan yönetimi kutluyoruz.
Ayrıca sevindiğimiz bir başka konu da bu muhteşem tesislerin Koruma Amiri de Derneğimiz üyesi çok sevdiğimiz bir kardeşimizin olmasıdır."
KERAMİKA NEDİR ?2006 yılında kurulan Keramika, 2007 yılında üretim hayatına başlamıştır.Keramika % 100 yerli sermaye ile kurulmuş, Türkiye’nin zücaciye sektörüne hizmet veren önemli bir marka konumuna gelmeyi başaran firmalardan biridir.
Seramik mamul renkli mutfak ürünleri markası olan Keramika, kullanışlı olduğu kadar estetik parçalarla mutfakları buluşturuyor. % 100 yerli sermaye olan marka, geniş ürün yelpazesi ve farklı zevklere hitap eden renk, desen ve model çeşitliliğiyle fark yaratmayı başarıyor.
Genel Merkezi Kütahya'da bulunan Keramika'nın Genel Müdürü görevi de yıllardır Emin Yüce tarafından başarıyla yürütülüyor.
TR HABER AJANSI-**ÖZEL HABER-** HALİS KAHRAMAN