Medyada yer alan “Seray'ın parfümcüsü Seray için servet harcadı” Başlıklı haber ile ilgili olarak Bilişim Şubede Gazeteci Ali Başak Avukatı Zeki Bulgan ile birlikte ifade verdi.“gezenkuş(.)com” internet sitesinde yer alan; “Seray’ın parfümcüsü, Seray için servet harcadı, Tekin Acar Kesenin ağzını açtı ve Seray Sever ‘in bir dediğini iki etmiyor, ” başlıklı haber nedeniyle Seray Sever, Cumhuriyet Savcılığı’na şikâyet dilekçesi verdi ve ardından da İstanbul Emniyeti Bilişim Suçları Bürosuna giderek sorumlular hakkında şikâyetçi oldu.Seray Sever ‘in şikâyeti üzerine “gezenkuş(.)com” haber sitesinin yöneticisi Ali Başak; Avukatı Zeki Bulgan ile birlikte İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bilişim Suçları Büro Amirliğine giderek ifade verdi. İfade işleminin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bilişim Suçları Büro Amirliği önünde basın mensuplarına açıklama yapan Avukat Zeki Bulgan “İşin gerçeği mahkemede belli olacak, müvekkilimizin ne Seray Sever’e ne de Tekin Acar‘a karşı herhangi bir düşmanlığı yoktur” dedi.
Magazin
Yayınlanma: 18 Haziran 2012 - 19:22
Seray Sever'le İlgili İfade Verdi
Seray Sever, Medyada yer alan 'Seray'ın parfümcüsü Seray için servet harcadı' haberi için mahkemelik oldu
Magazin
18 Haziran 2012 - 19:22
İlginizi Çekebilir
Ağır Ceza avukatı Zeki Bulgan, kariyerinde ünlü isimleri savunmasıyla tanınmış bir hukukçudur. Bu tür davalar, genellikle yüksek profilli ve medyanın yoğun ilgisi altında gerçekleştiği için, Bulgan’ın bu alandaki tecrübesi ve stratejik yetenekleri ona büyük bir avantaj sağlamıştır. Ünlü isimlerin yer aldığı davalarda kamuoyunun dikkatini çekme riski yüksek olduğundan, Ceza Avukatı Zeki Bulgan, gizlilik ve hassasiyetle hareket ederek müvekkillerinin haklarını en iyi şekilde savunmayı başarmış ve kariyerinde önemli bir yere ulaşmıştır.
ceza avukatı nasıl olunur, İstanbul da ağır ceza avukatı olmak nasıl oluyor,ağır ceza davalarına ağır ceza avukatı mı bakıyor? avukat zeki Bulgan gibi ceza avukatı veya ağır ceza avukatı olmak için ne yapmak gerekir? Türkiye'nin ve İstanbul'un en iyi ceza davalarına ve ağır ceza davalarına bakan kaç avukat var? Bakırköy de ceza avukatları arasında tavsiye edilen en iyi ağır ceza avukatı avukatı kim? İstanbul un ceza davalarına ve ağır ceza davalarına bakan tüm ceza avukatlarını tebrik ederim.
Türkiye nin en iyi ceza avukatı Zeki Bulgan . Türkiye de en iyi ağır ceza avukatı Zeki Bulgan ve tüm ceza ve ağır ceza avukatlarını tebrik ederim. Ceza davası olanlar için Ceza avukatı veya ağır ceza avukatı gerekli mi ? Avukat Zeki Bulgan en iyi avukatlar arasındadır. Benim Ceza davam da beni beraat ettirdi.
Seray Sever ceza davası ile ilgili açıklama yapan İstanbul Ağır Ceza avukatı Zeki Bulgan işin gerçeği mahkemede belli olacak demiş, Ünlülerin avukatı olarak bilinen ceza avukatı Zeki Bulgan iyi bir ceza avukatıdır. Ceza avukatı olarak tavsiye ederim.