Haber: Fedai Çakır
Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 94. Yılı törenlerle kutlandı.
İstanbul’daki Trabzonluları bir araya getiren şenliklerde kemence ve horon eşliğinde coşkulu anlar yaşandı. Şenliklere Trabzon’dan da büyük katılım oldu.
İstanbul Ümraniye Haldun Alagaş kapalı spor salonunda binlerce insanın katıldığı kutlamaya Trabzon Belediye başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ümraniye Belediye başkanı Hasan Can ile Trabzon Federasyonuna bağlı birçok dernek başkanları da katıldı.
Trabzon Dernekleri Federasyonu başkanı Dr. Haydar Dulkadiroğlu yaptığı konuşmada “birlik ve beraberliğin önemine değinerek “salon dolu olmasa bile böyle organizasyonlarla karşılaştırıldığında Trabzonluların birbirine verdiği desteği burada bu salonda görmek mümkün olmuştur” dedi.
Dulkadiroğlu , “Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Gümrükçüoğlu’na Trabzon’dan buraya gelip bizlerin sevincine, beraberliğine verdiği destek önemlidir. Düşman işgalinde nasıl birlik içinde isek yine aynı birlikteliği sürdürmeliyiz” diye konuştu.























