İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İYİ Parti Grup sözcüsü ve Ulaşım-Trafik Komisyonu üyesi Dr.Suat Sarı'nın 35 yıllık uzmanlık birikimiyle İstanbul’un ulaşımı ve trafik probleminin çözümüne dair tespit ve çözüm önerilerinin yer aldığı " İstanbul'un İkinci Kurtuluşu (İstanbul'un çilesi..Trafik Sorun Olmaktan Nasıl Çıkar ? )" isimli bilimsel kitabı bugün satışa sunuldu.

Trafikte İş Güvenliği Doktoru ve Fahri Trafik Müfettişi (FTM) olan Suat Sarı'nın Kitap Yurdu Yayınevi tarafından bugün satışa çıkan kitabı hakkında kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı :
"35 yıllık uzmanlık birikimimle, İstanbul’un ulaşımı ve trafik probleminin çözümüne dair tespit ve çözüm önerilerimi bu kitapda dile getirdim.
Gelişmiş ülke kentlerindeki uygulamalar, aktüel ulaşım verileri hepsi bu kitapda.
Ülkemiz yönetimine LİYAKAT hakim olduğu sürece israf bitecek ve daha konforlu, kaliteli kent yaşamına hep birlikte ulaşacağız.
Okumanız dileği ile.."