Düğüne Isparta Milletvekili S.Sadi Bilgiç, Isparta Valisi Memduh Oğuz, Rektör Hasan İbicioğlu, Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Magazinkolik internet sitesinin sahibi Nurcan Sabur ve eşi Esin Sabur, SE-SAM Genel Başkanı Yılmaz Atadeniz, Ziya Bekmezci, sanatçıların fotoğrafçısı Stüdyo Celal, Orhan Atalay, Hacı Ünal, Koray Erdemir, Hüseyin Erdoğan, Sinan Erdoğan, Mehmet Erdivan, gazeteci Hakan Yaman, Bahadır Kadaloğlu, Arif Üzüm, Niyazi İngin ve çok sayıda işadamı ve her iki ailenin büyükleri düğünde hazır bulundular.HABERİN FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLAYINUzun yıllardır İstanbul’da yaşayan Ünilever firması çalışanlarından, Ispartalı işadamı Mustafa Kaya’nın oğlu Emre’nin düğünü Isparta ve İstanbul’da yaşayan birçok ünlü ismi bir araya getirdi. Hafta sonu Büyükşehir Belediyesinin Florya’daki havuzlu bahçe sosyal tesislerinde gerçekleşen düğüne Isparta’dan Vali Memduh Oğuz, Rektör Prof. Hasan İbicioğlu, Tıp Fakültesi Başhekimi Dr. Tuğrul Sezer, İşadamı Alper Bayhan, İsmail Çelik, gazeteciler ile Isparta Milletvekili S.Sadi Bilgiç ve eşi, Osmaniye Valisi Celalletin Cerrah eşi ile birlikte katıldı. Ayrıca İstanbul’daki Ispartalı İşadamları A. Nedim Karasoy, Atakan Yazgan, Hasan Köstüklü, Adil Işık, Hüseyin- Çelik, Şinasi Demirel, Bülent Sarıgül, İrfan Kodaloğlu, Mustafa Selçuk Can, Sütçüler Belediye Başkanı Hüseyin Müftüler, 1.sınıf Emniyet müdürleri, Hakim ve Savcılar, bürokrasi ve iş dünyasının seçkin temsilcileri katıldı.Emre-Eda Kaya çiftinin nikâh şahitliklerini ise Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Isparta Milletvekili S.Sadi Bilgiç, işadamları A.Nedim Karasoy ve Hasan Köstüklü yaptılar. Evlilik cüzdanını geline takdim eden Vali Cerrah, kısa bir konuşma yaparak her iki aileye mutluluklar diledi ve Başbakan Erdoğan'ın aksine 4 çocuk yapmalarını istedi.
Uçağı rötar yaptığı için nikâha yetişemeyen Isparta Valisi Memduh Oğuz ise genç çiftleri tebrik ederek bir ömür boyu mutluluk diledi. Düğün sonrası gazeteciler ve işadamları ile bir araya gelen Vali Oğuz, Büyükşehir Belediyesinin sosyal tesislerinde bir süre sohbet etme fırsatı buldu. Öte yandan protokol üyeleri düğün sonrasında aynı gün Isparta’ya geri dönerek Pazar günü Milletvekili S.Sadi Bilgiç’in rahmetli babası adına verdiği mevlit yemeğine katıldılar. Bu arada Cumartesi günü saat 12.00-16.00 arasında Büyükşehir Belediyesinin Florya'daki açık havadaki düğün salonuna katılanlara teşekkür eden Ispartalı Mustafa Kaya duygularını şöyle ifade etti:
'‘Benim ve ailemin en mutlu gününde, biricik oğlumuz Emre’nin düğününde bizleri yanlız bırakmayan, Isparta’dan gelerek düğünümüzü şereflendiren sayın valimiz Memduh Oğuz’a, Sayın Rektörümüz Hasan İbicioğluna, işadamlarımıza ve gazetecilere, ayrıca İstanbul’dan düğünümüze katılan Milletvekilimiz S.Sadi Bilgiç’e, Osmaniye Valimiz Celalettin Cerrah’a ve yine İstanbul’da yaşayan çok değerli işadamlarımıza ve tüm davetlilerimize en kalbi duygularımızla teşekkür ediyorum.” dedi.
Gelinin babası ünlü magazinci Muharrem Erdemir ise; ''Ankara’dan İzmirden, Altınoluk’tan, Bursa’dan ve Isparta’dan gelen misafirlerimize tek tek teşekkür ediyorum ve bizleri bu mutlu günümüzde yanlız bırakmadıkları için teşekkürlerimi borç biliyorum.'' dedi.HABERİN FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN
Magazin
Yayınlanma: 18 Haziran 2012 - 01:52
Ünlü Magazinci Kızını Evlendirdi!
Ünlü Magazinci Muharrem Erdemir'in kızı Eda'nın ve İşadamı Mustafa Kaya'nın oğlu Emre'nin düğünü, İzmirlileri, Ankaralıları ve Altınolukluları, Bursalıları ve Ispartalıları bir araya getirdi.
Magazin
18 Haziran 2012 - 01:52
İlginizi Çekebilir
























