Kaza, bugün saat 12.15 sıralarında Yozgat şehir merkezi girişinde Atatürk Yolu kavşağında meydana geldi. Ankara’dan Sivas’a giden Ali Osman Şimşek yönetimindeki yolcu otobüsü, kırmızıya geçmek üzere olan yeşil ışık yanıp sönerken hızlanıp, kavşaktan çıkan Ali Güler yönetimindeki, Efe Erdal’ın kullandığı ve Okan Özgür’un kullandığı otomobillere çarptıktan sonra kaldırıma çıkıp ağaçları devirerek karşı yola geçti. Yolda da duramayan otobüs, bir akaryakıt istasyonunda pompaların arasından geçerek seramik deposunun duvarına ve yığılı seramiklere çarparak durabildi.
Kazada, otobüs ve otomobillerde bulunan toplam 27 kişi yaralandı. Yaralılar Nazik Türkyılmaz, Zakir Emsal Bektaş, Osman Saim Çelebi, Serkan İstiraç, Hasan Gürol Kayıket, Teoman Şimşek, Yener Oğuz, Ali Osman Şimşek, Adem İmergi, Satılmış Can, Gazi Karakoyun, Kevser İleriok, Zeynep Yaman, Selçuk Ayan, Şakir Ateş, Ali Güler, Umut Can, Ahmet Atılgan, Efe Erdal, Okan Özgür, Sedat Erdem, Nesrin Karababa, Nuray Karabulut, Ömer Başçı, Kürşat Kırtaş, Mehmet Murat Yılmaz ve Bağış Özgöncü, Yozgat Devlet Hastanesi ve Özel Şifa Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Güncel
Yayınlanma: 05 Ekim 2011 - 18:52
Yolcu Otobüsü Benzin İstasyonuna Daldı
Yozgat'ta, hızlı girdiği kavşakta art arda 3 otomobile çaptıktan sonra duramayan yolcu otobüsü, girdiği akaryakıt istasyonunda pompaların arasından geçerek seramik deposunun duvarına çarparak durabildi. Kazada, otobüs ve otomobillerde bulunan 27 kişi yaralandı.
Güncel
05 Ekim 2011 - 18:52
İlginizi Çekebilir



















