Arkadaşlarıyla birlikte 17 Ağustos'ta Pürenli Yaylası'na giden 27 yaşındaki Kemal Şentürk, geri dönmeyince ailesi jandarmaya ihbarda bulundu. Kemal Şentürk'ün yaylada o gece yanında olan 6 arkadaşı da jandarma ekipleri tarafından ifadelerine başvurulmak üzere gözaltına alınmıştı. İfadelerden ve arama çalışmalarından sonuç alınamamıştı. Bunun üzerine kayıp Kemal Şentürk ve arkadaşlarının cep telefonu baz kayıtları incelemeye alındı. Yapılan inceleme sonunda olay günü cep telefonu sinyallerinin nereden geldiği tespit edildi. Sinyal bilgileri üzerine jandarma ekipleri yaylaya giderek araştırma yapıldı.
Pürenli yaylasında yapılan aramada parçalara ayrıldıktan sonra yakılarak toprağa gömülmüş bir erkek cesedi bulundu. Kemal Şentürk'e ait olduğu sanılan ceset, kimlik tespiti yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Güncel
Yayınlanma: 26 Kasım 2011 - 20:17
Düzce'de Vahşet
Cesedin 2 ay önce Pürenli yaylasında kaybolan Kemal Şentürk'e ait olduğu sanılırken, ceset kimlik tespit için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Güncel
26 Kasım 2011 - 20:17
İlginizi Çekebilir























