Anasayfa | Ekonomi

AYDİ'ye Tüketici 2010 Kalite Ödülü

AYDİ'ye Tüketici 2010 Kalite Ödülü

AYDİ'ye Tüketici 2010 Kalite Ödülü

"Ayakkabı sektöründe kalitesine en çok güvenilen Marka" kategorisinde ödüle AYDİ Ayakkabı layık görüldü.

  DİĞER HABERLER
Etiketler :

23. Uluslararası Tüketici Zirvesi Tüketici Akademisi tarafından 15 Mart Dünya Tüketici Hakları Günü'nde Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirildi.

Tüketici Akademisi tarafından gerçekleştirilen "markaların tüketici üzerindeki etkileri" konulu araştırma sonuçlarına göre "Ayakkabı sektöründe kalitesine en çok güvenilen Marka" kategorisinde ödüle AYDİ Ayakkabı layık görüldü. 

AYDİ Ayakkabı Mağazacılık A.Ş. adına Tüketici 2010 Kalite Ödülü'nü Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Aydın aldı.

Ödül töreni doğum gününe tesadüf eden Bekir Aydın söz alarak; "Tüketici Akademisi Başkanı Fahri Ustaoğlu türk markalarının tanınmasında önemli çalışmalar yapmaktadır bu çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum bugün benim doğum günüm bu ödül benim doğumgünü hediyem oldu halkım adına bu ödülü alıyorum durmak yok yatırımlara devam edeceğiz" dedi.



23. Uluslararası Tüketici Zirvesi içerisinde yer alan 2010 Tüketici Konferansı'nda ise yapılan konuşmalar ile tüketici ile ilgili bilgi, deneyim ve düşünceler paylaşıldı.

Konferansta, Tüketici Akademisi tarafından Türkiye'nin önde gelen iş, sanat, kültür, spor, sivil toplum kuruluşları bir araya getirildi. Taraflar hayatın esası olan tüketim ve yaşam kalitesinin yükseltilmesi için eksikleri dile getirirken çözüm önerilerini de kamuoyu ile paylaştı.

23. Uluslararası Tüketici Zirvesi içerisinde yer alan 2010 Tüketici Konferansı, Türkiye'nin önde gelen sanayici, işadamı ve yöneticilerin katılımıyla gerçekleşti. Zirve, Türkiye'nin tüketiciyle ilgili tüm yöneticilerinin buluştuğu bir platform oldu.

Konferansta tüketici odaklı olmada başarı sırlarını öğrenme, özgüven kazanma ve vizyon geliştirme konularında katılımcılara bilgi verildi.

TÜKETİCİ 2010 KALİTE ÖDÜLLERİ

Konferansın ardından Tüketici Akademisi tarafından geleneksel olarak düzenlenen, çeşitli sektörlerden firma ve kuruluşların ödül aldığı, 'Tüketici 2010 Kalite Ödülleri' de düzenlenen gala yemeği ile sahiplerini buldu.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Tüketici Akademisi Başkanı Fahri Ustaoğlu, 'Tüketici 2010 Kalite Ödülleri' ile Türkiye'de tüketicinin kalitesine en çok güvendiği markaları bir araya getirdiklerini ifade etti.

Bu yıl, Tüketici Akademisi olarak 2009 için binlerce tüketiciye 'Hizmet kalitesine en çok güvendiğiniz marka hangisidir?' diye sorduklarını ve ortaya çıkan sonuçlara göre bu markaların temsilcilerine ödüllerini vereceklerini anlatan Ustaoğlu konuşmasına şöyle devam etti:

"Biz şuna inanıyoruz, Türkiye'deki markalar yurtdışındaki imajı ile de kaliteyi vermeli. Yani Türk gibi güçlü Türk gibi kaliteli denilmeli. Ve biz bunun böyle olduğunu Türk malının kaliteli olduğunu ve dünyada tanıdığımız önemli markalar arasında yer aldığını görüyoruz. Bunun için 9 Mayıs'ta Brüksel'de Türk Sanayicisinin gücünü göstermek ve Türk özel sektörünün gücünü göstermek için Avrupa Birliği'nde biz de varız diyebilmek için bir sivil toplum hareketi başlattık. Türk markalarını 9 Mayıs'ta Avrupa Birliğine götürüyoruz. 9 Mayıs AB kuruluş gününde Avrupa'nın önde gelen iş çevreleri ile buluşmak üzere ben şimdiden hepinizi Brüksel'e davet ediyorum. 9 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek AB Kalite Zirvesi bizim hiç de herhangi bir ülkeden aşağı olmadığımızı hatta daha iyi olduğumuzu göstermesi bakımından büyük önem taşıyacak. Çünkü biz tüketicinin gönlünde taht kuran markanın aynı zamanda dünya markası da olduğunu düşünüyoruz."

Ödül törenine sanat dünyasının ünlü isimleri Bengü, Gökhan Tepe ve Tuğba Ünsal da şarkıları ile renk kattılar.

Henüz Yorum Yapılmamış.

 
Yorum Yaz
Mesajınız

Dil Seçiniz

Dil Degistir[Languages]

Çok Okunan Haberler

  • Bugün
  • Bu Hafta
  • Bu Ay
  1. Bu Hesapta Bir Yanlışlık Var!
  2. Diş ve Ağız Bakımına Mükemmel Çözüm
  3. Yılın Sevilen 10 TSM Korosu!
  4. Yüzbaşı Mehmet Muzaffer
  5. Halkla İlişkiler Ajansı Contactplus Oldu
  6. Bir Ayrılık Daha!
  7. Veterinere Büyük Tepki!
  8. Kayserideki Patlamanın Ardındaki Dram
  9. Cetvelle Dayağın Cezası 3 Bin TL!
  10. Antibiyotik Kalmayabilir
  11. Transparan Beren
  12. Kene İle Mücadelede Yeni Yöntem!
  13. Başarılı Olamazsam Dönmem
  14. Fazıl Sayın Tweetlerine Hapis İstemi
  15. Müteahhitlerden Ev Sahiplerine Uyarı
  16. Ayasofyada On Binler Namaz Kılacak
  17. Mısır Toplumu Üçe Bölündü
  18. Saatte 1 Milyon Dolar Kazanıyor!
  19. Bu Bilgi İrandan İlk Kez Sızdı
  20. Tek Nefesle En Derin Havuza Daldı
  1. Hüsnü Şenlendirici, I Love You
  2. Pazar ve Fındıklıda ÇAY Eylemi
  3. Türkiyenin İlk Müzikal Korosu Sahnedeydi
  4. Öğrencilere Murat Boz Sürprizi!
  5. Hakkı Ağaoğlundan Kıbrıs Çıkartması
  6. Dillerde Fetih, Dîllerde Fatih
  7. Kıskanç Çiftlere Özel Balayı!
  8. Bendenizden Yeni Versiyon Günahlar
  9. Engellilerle Eski Futbolcular Bir Arada!
  10. İSTEKli Mezunlar Buluşuyor...
  11. Bedük Boğaziçilileri Coşturdu!
  12. Çocukların Gözünden Çevre Fotoğrafları Sergisi
  13. Bursa, Bilimle Şenlenecek…
  14. Kentsel Dönüşümle Şehirlere Çifte Avantaj
  15. En Uzun Gece Trump Towers Mallda
  16. Hint Mutfağı İstanbul’da
  17. Cengiz ARTAMdan Monacoda Bir İlk
  18. Park Bahçeler Daire Başkanı Oldu!
  19. Ulusal Roket Yarışması Sonuçlandı
  20. Yine Çok Konuşulacak Klip Çekti
  1. Gençler Nanoteknolojiyle Tanıştı
  2. Avrupa Değişse De Türklere Bakış Değişmedi
  3. Genç Bilim İnsanları Projelerini Sergileyecek
  4. Bedük 20 Bin Kişiyi Coşturdu!
  5. Cilde Özel Çözümler Sunan Yepyeni Bir Marka
  6. XL Beden Yarış Keyfi!
  7. Karakolun Hası 18 Mayısta Sinemalarda!
  8. Başarıya Götüren Verimli Çözüm Ortaklıkları
  9. TMB TV 18.Kral TV ödüllerini Canlı Yayınladı
  10. Teknoloji Tutkunlarına Müjde!
  11. Bahar Ayları İçin Uzmanlar Uyarıyor...
  12. Ivana Sert Daikin Reklamında...
  13. Fare Devri Bitiyor!
  14. ACİL; AB Rh (-) Negatif Kan Aranıyor
  15. Mekânsız Bedenler Galeri Eksende!
  16. ÇAGET, Şükürü Koşuya Davet Etti
  17. Kıran Kırana Kulaç Attılar
  18. Tekne Parklar İçin Ön Başvurular Başladı
  19. Kitap Okuma Sevgisi Kazandırıyor
  20. Renkli Bir Yaza-Merhaba...

Yeni sitemizi beğendiniz mi?

Sonuçlar»

© 2005 TNA