İstanbul Bayrampaşa Cicozyolu caddesi sakinleri, sabah saatlerinde taşıt yolu üzerinde oluşan uygunsuz araç parklanması nedeniyle trafik akışında aksamalar olduğu gerekçesiyle, trafik akışını engelleyen araçların çekici marifetiyle kaldırılmasını ilgili emniyet makamlarından istedi.
Cadde sakinlerinden Halis Kahraman, sabah saatlerinde taşıt yolu üzerinde oluşan uygunsuz araç parklanması nedeniyle, trafik akışının kilitlendiğini, bu duruma tepki gösteren araç sürücülerinin korna çaldıklarını, sabah saatlerinde cadde sakinlerinin korna sesi ile uyandıklarını, trafik akışını engelleyen araçların çekici marifetiyle kaldırılmasını taleplerini ilgili emniyet makamlarına bildirmelerine rağmen bu ihbarlarının gereğinin yapılmadığını bildirdi.

Halis Kahraman'ın ilgili emniyet makamlarına e.posta yoluyla ilettiği ihbarında şu ifadeler yer aldı :
"İstanbul Bayrampaşa Cicozyolu caddesi No. 151 ila 155 numaralı yerde, taşıt yolu üzerinde uygunsuz araç parklanması nedeniyle sabah 07.00 ile 08.30 saat aralığında işe gidiş saatlerinde trafik yoğunluğundan dolayı trafik akışı engellenmektedir..
Bu yüzden araç sürücüleri arasında yol verme tartışması sık sık yaşanmaktadır. Cadde üzerinde trafiğin kilitlenmesinden dolayı araç sürücüleri kornalarını çalarak sabah saatlerinde gürültü kirliliğine sebebiyet veriyorlar..
Bu durumu Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü ihbar hattına cadde sakinleri olarak tek tek bildirmemize rağmen ihbarlarımızın gereği yapılmıyor.
Mağduriyetimizin giderilmesi amacıyla, Trafik akışının düzenli sağlanması için belirtilen yerde ve saat aralığında görevli trafik ekiplerince denetim yapılmasını, parklanma ihlali yapan araçlara trafik cezası uygulanmasını ve trafik akışını engelleyen araçların çekici marifetiyle kaldırılarak trafik akışının sağlanmasını istiyoruz."
TÜRKİYE HABER AJANSI