Asaray'da görkemli bir açılışla faaliyete başlayan, Aksaray'daki AVM ler içinde güvenliği en üst seviyede tutulan Aksaray’ın ikiz kuleleri diye adlandırılan AVM de bir kişi AVM güvenlik müdürü tarafından bacağından vuruldu.
Olay saat 21,10 da AVM nin bürolar kısmının 4 katında bulunan Teras katta gerçekleşti. AVM Güvenlik Müdürü F.D henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten tartıştığı Y.Ç yi üzerinde bulunan silah ile bacağından yaraladı. Y.Ç ye 2 el silah sıkan F.D. olay yerinden hızla uzaklaştı. Olay yerine çağırılan 112 ambulansı ile Aksaray Devlet Hastanesi Aciline Kaldırılan Y.Ç.nin bacağına isabet eden kurşun çıkartıldı sağlık durumu iyi.
Olay yerine gelen Aksaray Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Yaptıkları araştırmada2 adet boş kovana rastlandı. Güvenlik kameralarında yapılan incelemede Olay saatinden sonra güvenlik müdürünün hızla AVM yi terk ettiği ni tespit eden Emniyet yetkilileri 34 plakalı binek araç ile kaçan F.D.yi her yerde arıyor.
İzzet Tınmaz - AKSARAY
Güncel
Yayınlanma: 13 Ekim 2011 - 22:17
Avm De Bir Kişi Bacağından Vuruldu
Aksaray'da görkemli bir açılışla faaliyete başlayan, Aksaray'daki AVM ler içinde güvenliği en üst seviyede tutulan Aksarayın ikiz kuleleri diye adlandırılan AVM de bir kişi AVM güvenlik müdürü tarafından bacağından vuruldu.
Güncel
13 Ekim 2011 - 22:17
İlginizi Çekebilir























