İstanbul Özürlüler Spor Kulubü ' nün yemeğıne katılan İstanbul Milletvekili ve Ak Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin Ampute futbolun çok iyi yerlere gelecegine inandığını söyledi.
İstanbul Özürlülerspor' un Yönetici,Teknik Heyet ve Sporcuları 2. devre hazırlıkları için gidecekleri Antalya Kampı öncesi Eyüp Sultanzade Sofrası’nda moral yemeği yedi.
Yemeğe İstanbul Milletvekili İdris Naim Şahin, Bayrampaşa Devlet Hast. Başhekimi Op.Dr.Fahrettin Özhan, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hast. Uzman Op.Dr.Şener Yediyıldız, Uzman Egitimci Oguz Gülay, Ordu-Kabataş Belediye BaşkanıYakup Yılmaz, Kabataş Ak Parti İlçe Başkanı Turgut Sivrikaya, T.Ortopedik Özürlüler Federasyonu Başkanı Cemal Merdan, Avcılar-Ordulular Derneği Başkanı Recep Baş, Alo Afiş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gündüz katıldı.
Ampute futbola ilgi artıyor
İstanbul Milletvekili İdris Şahin, Ampute futbola ilginin giderek arttığını belirtti. Gönül verip destekleyen herkese teşekkür eden Şahin, daha sonra Koza Koleji Basın Danışmanı Ali Gündüz’ ün iş adamı Kirkor Mıhçıyan için ampute futbol haberlerinin yer aldığı kitapçığı Mıhçıyan’a verdi.
Çok iddaalıyız
Yemeğin ardından Antalya 'ya hareket eden İst.Özürlülerspor Başkanı Ahmet Korkmaz, Kampın kendilerine çok iyi geleceğini ve şampiyonluk yolunda üst sıralar için mücadele edecegiz dedi.
2.YARI 27 ŞUBAT' ta
Genel Sekreter Ali Kalkmaz , İstanbul da Zeytinburnu Hasan Doğan Tesislerinde Malatya,Ayyıldızsporla oynayacakları 2. devrenin ilk maçına tüm sporseverleri bekliyoruz dedi.























