Beylikdüzü Koç İlköğretim Okulu’na bağlı Koç Spor Kulübü oyuncuları, Dünya Şampiyonası’nda Yıldız Milli Takımı’nda görev alan Nursevil Aydınlar ve 23 Nisan Dünya Çocuk Oyunları Voleybol Şampiyonası’nda dünya ikincisi olan takımda bulunan Gamze Civak, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’u makamında ziyaret etti.
Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un konukları Dünya Şampiyonu sporcular oldu. Beylikdüzü Koç Spor Kulübü Voleybol oyuncuları Nursevil Aydınlar Türk Spor Tarihi’nde takım sporlarında ilk kez dünya şampiyonu olan Yıldız Voleybol takımı oyuncusu olarak, Gamze Civak ise 23 Nisan Dünya Çocuk Oyunları’nda düzenlenen voleybol şampiyonasında 2. olarak Beylikdüzü’nü en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşadılar.
Yıldız Voleybol Takımı’nda 3 büyük kulüp olan Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın hiçbir sporcusunun bulunmadığı ve bu büyük başarıda Koç Spor Kulübü’nün büyük katkısı olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Aydınlar’ı ve Civak’ı başarılarından dolayı tebrik etti. Genç sporculara çeşitli hediyeler veren Başkan Uzun, oyuncuların başarılarının devamını diledi.
Güncel
Yayınlanma: 11 Eylül 2011 - 16:16
Şampiyonlar Başkan Uzun'u Ziyaret Etti
Beylikdüzü Koç İlköğretim Okulu’na bağlı Koç Spor Kulübü oyuncuları...
Güncel
11 Eylül 2011 - 16:16
İlginizi Çekebilir























