Tunceli'de 12 yıl aradan sonra Behice Boran Caddesi'nde bulunan bir işhanının 3. katında açılan MHP İl Başkanlığı'nın önüne akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce konulan patlayıcı madde infilak etti. Patlamada herhangi bir yaralanma meydana gelmezken, vatandaşlar panik yaşadı. Olay yerine gelen polis ekipleri, inceleme yaparken başlatılan soruşturma devam ediyor.
12 yıl önce parti tabelasının asılmasının ardından oluşan yoğun tepkiler nedeniyle geçici yönetim, MHP tabelasını indirmiş ve teşkilatını feshetmişti. MHP'nin Tunceli'de teşkilatının bulunmaması üzerine harekete geçen ve Elazığ'da yaşayan Osman Gür, 21 kişilik il yönetimini oluşturmasının ardından teşkilatı kurarak Tunceli İl Başkanı olarak atanmıştı.
Güncel
Yayınlanma: 01 Şubat 2011 - 00:25
Tunceli Mhp İl Başkanlığı Önünde Patlama
MHP Tunceli İl Başkanlığı binası önüne kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce bırakılan patlayıcı madde infilak etti.
Güncel
01 Şubat 2011 - 00:25
İlginizi Çekebilir























