TEB BNP Paribas WTA Championships’te ilk maçlar oynandı. Turnuvanın ilk gününde 3 maça sahne olan Sinan Erdem Spor Salonu’nda heyecan doruktaydı.
Kortta sırasıyla; Agnieszka Radwanska-Petra Kvitova, Serena Williams-Angelique Kerber, Maria Sharapova-Sara Errani maçları oynandı.
Heyecanla beklenen TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul’da ilk maçlar oynandı. Büyük çekişmenin yaşandığı maçlarda Radwanska Kvitova’yı 6-3 ve 6-2’lik setlerle, Williams Kerber’i 6-4 ve 6-1’lik setlerle, Sharapova ise Errani’yi 6-3 ve 6-2’lik setlerle mağlup etti.
Turnuvada yarın ise; Williams-Li Na, Azarenka-Kerber, Sharapova-Radwanska maçları oynanacak. İlk maç saat 17.00’da başlayacak.
Sharapova Sinan Erdem’i inletti Turnuvanın ilk gününde maçlara büyük ilgi gösteren seyirciler her maçı dikkat ve coşkuyla takip etti. Özellikle Williams ve Sharapova’nın maçlarında seyircilerin oyunculara sağladığı motivasyon üst düzeyde oldu. Özellikle Sharapova her çığlığı sonrası, Türk tenisseverlerin büyük desteği ile karşılaştı. TEB-BNP Paribas WTA Championships Istanbul - Çarşamba ORDER OF PLAY - WEDNESDAY, OCTOBER 24, 2012STADIUM start 5:00 pm[3] S Williams (USA) vs [8] N Li (CHN) [1] V Azarenka (BLR) vs [5] A Kerber (GER) [2] M Sharapova (RUS) vs [4] A Radwanska (POL)
























