İstanbul’un Sarıyer ilçesi Kireçburnu Mahallesinde muhtarlık yapan Çağlar Coşkun, 10 Ocak Gazeteciler Günü kapsamında Sarıyerli Gazetecilerle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.
Basın mesleğinin ve basın meslek ilkelerinin önemine işaret eden Kireçburnu Mahallesi Muhtarı Çağlar Coşkun Gazeteciler gününü kutladı ve “Büyük özveri ve fedakarlıkla tarafsız, ilkeli, özgür habercilik anlayışıyla bizlerin doğru habere ulaşmasını sağlayan, kalemlerini satmayan gazetecilerin günü kutlu olsun.” Dedi.
Muhtar Çağlar Coşkun, “gazeteciler toplumun sesi, vicdanı ve gözü kulağıdır. Siz basın mensupları, demokrasinin temel taşlarından birisiniz. Toplumun bilinçlenmesine ve demokrasinin güçlenmesine önemli bir etki sağlamaktasınız. Gazetecilik mesleğinin zorluklarına rağmen, özveriyle ve büyük bir sorumlulukla çalışan sizlerin tüm gazetecilerin Gazeteciler Günü'nü kutluyor, mesleğinizde başarılarınızın devamını diliyorum.” Diye konuştu.
OKUL VE SAĞLIK OCAĞI ÇALIŞMAMIZ DEVAM EDİYOR
İstanbul ilinin Sarıyer ilçesine bağlı en eski semtlerinden Kireçburnu’nda iki dönemdir muhtarlık yapan Çağlar Coşkun Sarıyer’e ve Kireçburnu Mahallesine aşık olduğunu, muhtar olmadan önce de mahallesine hizmet ettiğini belirtti.
Kireçburnu sakinlerinin hiçbir hizmetten yoksun kalmaması için çalıştığını kaydeden Kireçburnu Mahallesi Muhtarı Çağlar Coşkun, oyun parkları konusunda önemli sorun kalmadığını, bir kreşin yapımının devam ettiğini fakat okul sorununun olduğunu ifade ederek, okul yapılmasıyla ilgili de söz aldığını ve takipçisi olduğunu ifade etti.
Sarıyer Belediyesi tarafından başlatılan kreş inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu da müjdeleyen Muhtar Çağlar Coşkun “100 çocuk kapasiteli kreşimizi 1 - 1,5 ay içinde çocuklarımızla buluşturacağız. Bir de sağlık ocağımız Belediye’nin sağlık personeline tahsis ettiği evden bozma. Doktorlarımız çok iyi ama çalışma ortamı yetersiz. Sağlık ocağına ihtiyacımız var. İnşallah kısa zamanda onu da çözüme kavuşturacağız.” Diye konuştu.